За Apple Airtags Кожен Калъф Ключодържател Защитен За Airtag Tracker Локатор Device Anti-lost air tag Калъф За airtag llavero

Нов

0.65лв.

/ 0.82лв.

В наличност

Добавляйтесь в любимия си магазин, можете да получавате ексклузивни купони при закупуване.

Добавете го към вашия списък с желания, и тогава ще можете да се възползвате от услугата приоритетна доставка.

Описание: Капачка latitude удобно в переноске и не заема място, удобно за употреба.

Ключодържател със защита от надраскване защитен от падане, прах, драскотини, здрав и издръжлив.

Анти-изгубен калъф от изкуствена кожа с метална висящ пръстен не е лесно да се повреди, не ръждясва и е здрава.

Корпус проследяващ лампа е изработена от изкуствена кожа и от материал от неръждаема стомана, е заместител на iOS AirTag.

Защитен калъф с брелоком, има различни цветове по избор, е стилно и практично.

Технически характеристики:

Цвят: черно, синьо, кафяво, жълто, червено.

Размер: 6x4x0,5 см

Материал: неръждаема стомана + изкуствена кожа.

Съдържание на пакета: замяна за iOS AirTag

Забележка:

Могат да бъдат малки изкривявания на цветовете се дължи на различни разрешения на компютъра.

Може да има малки грешки, дължащи се на различни ръчни измервания.

Пакет Са Включени:

1 х Ключодържател.

Бележки:

1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Доставка

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 45 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

5. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите носят отговорност за митнически такси.

Възстановяване/Връщане

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

Етикети: gps tracker пет, тениска гру, въздушна етикет, keychain tag, верижна ключ, сладък ключодържател, фон на тортата разбият, ключодържател блестящо бял, куха форма, adererror

Съвместимост iOS
Language Преводачи
Произход CN(Origin)
Application Age Group Възрастен
Тип Случаи
търговска марка elenxs

Напишете отзив

За Apple Airtags Кожен Калъф Ключодържател Защитен За Airtag Tracker Локатор Device Anti-lost air tag Калъф За airtag llavero

За Apple Airtags Кожен Калъф Ключодържател Защитен За Airtag Tracker Локатор Device Anti-lost air tag Калъф За airtag llavero

Добавляйтесь в любимия си магазин, можете да получавате ексклузивни купони при закупуване. Добавете го към вашия списък с желания, и тогава ще можете да се възползвате

Свързани продукти