XEJ Vintage Дрехи Ink Paint Блуза, Дамски Блузи за жени Летни Туники за жени Ризи с къс Ръкав Шифоновая блуза, Топ

Нов

14.63лв.

/ 24.39лв.

В наличност

1 Измерение В СМ.

размер

Рамо(см)

Бюст(см)

Дължина на горната част(см)

Ръкав(см)

S

48

106

68

51

M

49

108

69

52

L

50

110

70

53

ХL

51

112

71

54

За безплатна услуга за връщане.

1.Моля, първо отворете спор .

2.Изберете от 15 дни безплатно връщане и обратно.

3.Изберете Причина: няма причина.

Можете да отидете в пощата, за да изпрати обратно на продукти, без да плащат никакви такси.(Начин на плащане на транспортните разходи: изберете получателя за плащане)

Обслуживайте поддержанные страни: САЩ, Канада, Австралия, Великобритания, Франция, Испания, Германия, Русия, Бразилия, Израел, Южна Корея, Саудитска Арабия, обединени арабски емирства, Полша, Холандия, Италия.

Внимание: доставка на повредени стоки или стоки, не на съответната поръчка, не подлежи на връщане.Моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти за повредени стоки.

ОБРАТНА ВРЪЗКА 1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете вашите положителна оценка 5 звезди .И 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.Ние, разбира се, ще ви дадем положителна оценка. 2. Ако не сте доволни от нашите пордуктами, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние даваме 100% гаранция, че разрешим някоя проблема.ДОСТАВКА 1.Време за подготовка: трябва да 3-7 работни дни, за да подготвят вашата поръчка, пренебрегвайки колко дни за обработка остава. 2. В нашия магазин не е ограничен на поръчката/на стойност.Ние предлагаме безплатна доставка по целия свят за всеки брой и всеки стойност 3. APO/FPO/ДЗД Доставка извиняваме се за това, което Пощенски кутии и военни адреси (APO, FPO) не могат да бъдат доставени.REFOUND & EXCHANGE имаме QA екип, за да провери правилното функциониране на вашите поръчаните продукти, преди те да бъдат опаковани и изпратени.Но трябва внимателно да потвърди своята информация преди да закупят (измерване на размер, показано по-долу на всеки елемент).Внимание: ние не можем да приемем, промяна или отмяна след като вашата поръчка е изпратена.При отразяването на проблема е необходима следната информация: ---Номер на ред ---Изображение/видео дефектни продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!НАШАТА ГАРАНЦИЯ Ако не сте 100% доволни от качеството на вашите покупки, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.Искане за: 1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка. 2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

Етикети: реколта блуза kpytomoa, Жена, блуза с жените, Нагоре, най-добрите жени, dg блузи, туника с жените, жените риза, сатен, най женски, блуза порцелан

Тип на затваряне Однобортный
Тип Ризи Ежедневни Ризи
Вид модел Камуфлаж
Дължината На Дрехата Редовен
Тип тъкани Шифон
Състав на материала Синтетично Влакно
Дропшиппинг ДА
Украса Няма
Дата на излизане Пролет 2021 г.
Материал Polyester
Пол Жени
номер на модела 1TX0127
Яка Отложной яка
Дължина ръкав(см) Пълен
Сезон Пролет/Есен
Дебелина на Лек
Възраст Възраст 18-35 Години
Стил Реколта
Съдържанието на тъкани 71% (включително) - 80% (включително)
Произход CN(Origin)
търговска марка XEJ
Модели на дрехи Хетеро
Стил Ръкави Ръкав

Напишете отзив

XEJ Vintage Дрехи Ink Paint Блуза, Дамски Блузи за жени Летни Туники за жени Ризи с къс Ръкав Шифоновая блуза, Топ

XEJ Vintage Дрехи Ink Paint Блуза, Дамски Блузи за жени Летни Туники за жени Ризи с къс Ръкав Шифоновая блуза, Топ

1 Измерение В СМ. размер Рамо(см) Бюст(см) Дължина на горната част(см) Ръкав(см) S 48 106 68 51 M 49 108 69 52 L 50 110 70 53 ХL 51 112 71 54 За

Свързани продукти