Cat Toy Electric 3D Fish USB Charging Simulation Fish Interactive Cat Toys for Cats Пет Играта на котка доставки juguetes para gatos

Нов

6.87лв.

/ 9.16лв.

В наличност

Характеристики

1,Електрически играчка за котки с риба: Когато котката се докосва до играчка, играчка за котки с риба автоматично се движи и люлее и издава звук, привличане на вашата котка, за да играят и да, и не е необходимо да се замени батерията.

2,Реалистична симулация на риба: Външен вид изкуствена риба използва технология за 3D печат, която изглежда много реалистично, така че котенцата пазят своите лапи и си взаимодействат в реално време, намаляване на скуката и самотата при напускане.

3,Подобрен дизайн: Нашият треска на корема е промяна в стила на мълния.Тя може лесно да се тегли, чрез включването на превключвател, че рибата не лопалась при разклащане.

4,Висококачествен материал: Изработен е от памук и кратък плюш, мека текстура и не боли лапата на котката.Отличен за кусания, дъвчене, ритници и сън.

Спецификация

Размер: около 30 см/11,81 инча

Материал: Памук + Плюш

Актуализация на функциите: светкавица + сензорен екран сензор

Зареждане: USB

Опаковъчен лист: Електрическа риба*1

Доставка

Ние изпращаме този продукт в продължение на 15 часа (с изключение на празнични и почивни дни), след като плащането бъде потвърдено Energybg.eu.

Моля, попълнете адрес за доставка и номер на телефон правилно, ние не носим никаква отговорност, ако сте предоставили невярна информация.

Поддръжка

Ако имате някакви проблеми или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на първо място, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.

Коментари

Моля, не забравяйте да ни остави на 5-звезден положителен отзив след получаване на вашите стоки.

Вашата подкрепа ще ни помогне да се засили доверието и да продължат да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги.

Етикети: crochet играчки за домашни любимци, котка за играчки, котешка играчка, котешки аксесоари scool, снимка чат, вратовръзки домашни любимци, 3d стикер на стената, котешки стъргало, вратата гато, котешки плюшени тунел

Материал ПП Памук
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Тип играчки Мишката и Играчки За домашни Любимци
Произход CN(Origin)
Тип котка
търговска марка МИЛИЧКА

Напишете отзив

Cat Toy Electric 3D Fish USB Charging Simulation Fish Interactive Cat Toys for Cats Пет Играта на котка доставки juguetes para gatos

Cat Toy Electric 3D Fish USB Charging Simulation Fish Interactive Cat Toys for Cats Пет Играта на котка доставки juguetes para gatos

Характеристики 1,Електрически играчка за котки с риба: Когато котката се докосва до играчка, играчка за котки с риба автоматично се движи и люлее и издава звук, привличане

Свързани продукти