Петата стелки, Подложки Дамски обувки На Висок Ток, Анти-болка Тампон Лепило Подложка Сцепление на Протектора Стикер, Облекчение на Болки В Краката, Грижа за Поставяне на Тампон

Нов

0.57лв.

/ 1.40лв.

В наличност

На вниманието на купувача САЩ:

Райони, където на склад САЩ не доставят стоки, - това е Хавай, Аляска, Пуерто-Рико, Гуам и други отвъдморските територии на САЩ.И Специален адрес.

Внимание испански купувачи:

ако вашият адрес на е включва следните пощенски код, моля не избирайте испански склад.

Пощенски код започва с 35/38.

В чужбина на склад, не може да бъде доставен.

1 чифт Стелки Предната Част на Стъпалото Pad Плюсневая Разчита на Крака Pad за Високи Токчета Обезболивающая пръчка

Характеристика:

Мекият материал: тези подложки за краката са направени от качествена кашемировой вълна, която мягка на допир и лесна за използване, но е трайна подкрепа; Задни лепило е достатъчно здрава, за да я държи на място през целия ден, и не остави никакви лепкави следи по краката или обувките.

Облекчаване на болката: тези, пухкава подложки за краката, могат да предоставят допълнителна подплата и защита на стъпалата на краката; Преди да се носят обувки, поставяне на тампони на стельках или директно върху краката си, за да се намали болката и натиска на плюсневую кост.

Лек и практичен: използване на подложки за краката в момента, е популярен и практичен метод за справяне с болки в предната част на крака, той е достатъчно дебела, за да облекчи болката в крака, и той е лек и удобен за използване, той не добави някаква натоварване на краката или обувките.

Подходящ за повечето обувки: тези, пухкава подложки за краката работят добре в повечето обувки, като на висок ток, спортни обувки, обувки на равна подметка, ежедневни обувки, независимо Дали това е шопинг, танци или седене в офиса, те могат да ви предоставят комфорт при използване на опит.

Спецификация:

Цвят: Бял, Camel (по избор)

Размер: 87x57x2mm

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 см от ръчно измерване.

1 Чифт x Подложки за краката

1. Всички детайли ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 3-7 работни дни след като клиентите ще плащат по поръчка.Защото ние имаме хиляди на поръчки всеки ден.Ние трябва да аранжировать изпращане на един поръчка на една поръчка.Искаме продукти, за вас ВЪЗМОЖНО най-скоро.

2. Ние само ще изпратим на подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема около 20-60 работни дни(за по-отдалечените райони това може да отнеме малко време).Междувременно,можете да изберете DHL, EMS, за да се съкрати времето за доставка, ако се нуждаят спешно от вашата поръчка.

4. Ако не получите поръчката си в срок от 60 работни дни,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

Етикети: стелка, Пластир за крака, очната желязо на пластира, филейная машина, Жена, очна линия водоустойчива, на висок ток, стикер за стена, краката секс-играчки, обувки за жени

Произход CN(Origin)
Материал /
Тип Пластир за крака
Тип елемент Инструмент за Грижа за краката
размер -
номер на модела Подложки за краката
Източник На Захранване Няма Електричество

Напишете отзив

Петата стелки, Подложки Дамски обувки На Висок Ток, Анти-болка Тампон Лепило Подложка Сцепление на Протектора Стикер, Облекчение на Болки В Краката, Грижа за Поставяне на Тампон

Петата стелки, Подложки Дамски обувки На Висок Ток, Анти-болка Тампон Лепило Подложка Сцепление на Протектора Стикер, Облекчение на Болки В Краката, Грижа за Поставяне на Тампон

На вниманието на купувача САЩ: Райони, където на склад САЩ не доставят стоки, - това е Хавай, Аляска, Пуерто-Рико, Гуам и други отвъдморските територии на САЩ.И Специален

Свързани продукти