10ШТ BCP51 SOT223 SOT-223 SMD нов и оригинален чипсет IC

Нов

1.42лв.

В наличност

Плащане

1.Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

Shipmengt

1. Доставка по целия свят.

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. Поради разлика в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: транзистор sot223, bcp56, симистор, ams1117, sot223, керамични транзистор, симистор smd, издържа, atmega328p smd, 3296 W

Произход CN(Origin)
Състояние Ново
Вид на опаковката Повърхностно планина

Напишете отзив

10ШТ BCP51 SOT223 SOT-223 SMD нов и оригинален чипсет IC

10ШТ BCP51 SOT223 SOT-223 SMD нов и оригинален чипсет IC

Плащане 1.Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2.Ако не можете да направите своята поръчка

Свързани продукти