RS 485 TC/RTD вход 50 сегменти програмируеми рампа soak intelligent pid temperature controller 96x96mm SSR/Relay/4-20mA изход

Нов

113.44лв.

В наличност

Основни Характеристики

Рампа серия Leichuang Tec MA и може да издържа предимство регулатор на температурата:

Дисплей →LCD, екран backlight висока яркост, широк ъгъл на наблюдение.

Точността→: 0.2% F. S.

→Гаранция: 2 Години.

→МАКСИМУМ 50 сегменти са програмирани

→Ръчно/Автоматично превключване на управление.

→Индикатор за работно състояние.

→С функция Master/Slave.

Снимка на продукта

Моля, изберете функцията, в зависимост от вашите нужди и за да ни уведомите подробен код, ако не знаете как да изберете продукти.

Доставка

1.Ние изпращаме стоки е само за подтвержденному адрес и грузополучателю, представения компания Ailexpress .Преди да платите, моля, уверете се, че вашият адрес и получателят са в компанията на Ailexpress .

2.Можете да изберете начина на доставка , който искате, и ние ще изпратим имейл на поръчка в зависимост от вашия избор, ако няма други специални обстоятелства.

3.Срок на доставка според метода на доставка сте избрали, ако има някакви проблеми , когато сте проследяване на поръчка , моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се свържем с транспортна фирма за вас.

4.Вие най-добре знаете път за защита , ако то е останало само за няколко дни , но все още не са получили поръчка , моля , свържете се с нас за удължаване на защита , защото ако защитата е приключила, не можете да отворите спор, и ние не можем да ви възстановяване.

За обратна връзка

1.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

3.Надявам се, че всички имате добър опит за пазаруване в магазина ни и желая на всички ви приятен ден!

Етикети: 4-канален реле, pt100, регулатор на температурата aneng pid, контрол на температурата, списък на pid, версия за PC, твердотельное реле, зарядно устройство elcon tc, изглаждат време на цифров регулатор на температурата, контрол на температурата и на влажността

дисплей lcd дисплей
Безпокойство 1Аларм или 2аларм
Стил Вграден
Теория Регулатор на температурата
Използването на Работна обувки
Силата на 85-265VAC
Максимална Измерена Температура 49°C и по-ниска
Произход CN(Origin)
Размер на дисплея 1.9 Инча и по-долу
Вид измерване K
Тип на дисплея Цифров
номер на модела Серия PMA
Размер на панела 96x96 mm
Документ CE
Тип K
Изход SSR или реле или 4-20ma или 0-10Б
търговска марка leichuangtec
Въвеждане TC/RTD
Вид хранене Зарядно устройство

Напишете отзив

RS 485 TC/RTD вход 50 сегменти програмируеми рампа soak intelligent pid temperature controller 96x96mm SSR/Relay/4-20mA изход

RS 485 TC/RTD вход 50 сегменти програмируеми рампа soak intelligent pid temperature controller 96x96mm SSR/Relay/4-20mA изход

Основни Характеристики Рампа серия Leichuang Tec MA и може да издържа предимство регулатор на температурата: Дисплей →LCD, екран backlight висока яркост, широк ъгъл на наблюдение. Точността→:

Свързани продукти