Танци Кактус Играчки Говори Електронни Плюшени Играчки Усукване Пеене Танцьор Говори Новост Забавна Музика Флуоресцентни Подаръци Bluetooth

Нов

4.84лв.

/ 8.06лв.

В наличност

Обновяване Bluetooth 32 см Кактус Плюшени Играчки, Пеене, Танци Усукване Кактус Светещи Запис на Обучение Говори Усукване Плюшени Играчки, Мебели и Украса

Характеристики:

1. материал: играчки кактус са пълни с памук, pp, който е мек, удобен, безопасен и здравословен.

2. Ранното образование: това е добре за ранно образование.Играчки могат да следват ритъма, който може да привлече вниманието на децата.

3. Забавни играчки: Играчки съдържат 120 английски песни.Можете да се научи да говори и да танцува в продължение на няколко часа, което ще донесе на децата щастлив живот.

4. Най-добрият подарък: Забавна музика и танци са много подходящи за създаване на приятна атмосфера и за парти.

5. Ежедневна поддръжка: Не изплакнете с вода, да се избягва висока температура и се пазете се от силен натиск.

Описание:

Тази играчка кактус, може да блесне, да танцува, да записват и да се учат да говорят.Това е една прекрасна и интересна играчка.

Размер: 32 см

Пълнител: pp памук

A:120 английски песни+запис+осветление+танци (без батерии/шапки)

B: Модели на Bluetooth може да бъде свързан към мобилни телефони за слушане на песни+glow+record+dance

C:120 английски песни+запис+осветление+танци (без батерия)

Оперативните стъпки:

1. завийте черен ключ в долната част на продукта в позиция ВКЛ.когато бъде включен, е играчка да промени собствения си глас и се научи да говори.

2. Натиснете и задръжте клавиша за запис на ляво и чуй бърз звук "Di", след това отпуснете бутона и го натиснете отново, за да се възпроизвеждат.

3. Щракнете върху музика в ляво, натиснете бутона Възпроизвеждане и след това натиснете бутона за Превключване на песни

4. Ако това е версия на Bluetooth, дълго натискайте десния бутон на пеене, ще чуете сигнал съвети свързване на Bluetooth и мобилен телефон може да търси Bluetooth

Приятелско напомняне: когато акумулаторна продукт заредена, червена светлина-долу светва, а когато светлините угаснат, това означава пълен заряд (не може да се използва при зареждане).

Коментари:

1. Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка 0-1 инча.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитор не е калибриран по същия начин, както и цвета на елемента, на показаната на снимката може леко да се различават от цветовете на реалния обект.

Етикети: зарядно устройство yzdzp 42015000

Произход CN(Origin)
В наличност Моля, Направете Поръчка И Да Го Изпрати Днес
Характеристики 1 Подаръци за Ден за защита на децата
търговска марка УЛКНН
Материал Флокирование
Характеристики 2 Танцуващи Cactus Играчки
Характеристики 3 Тапицерия На Мебели
Тема Талисман
Стил Модерен

Напишете отзив

Танци Кактус Играчки Говори Електронни Плюшени Играчки Усукване Пеене Танцьор Говори Новост Забавна Музика Флуоресцентни Подаръци Bluetooth

Танци Кактус Играчки Говори Електронни Плюшени Играчки Усукване Пеене Танцьор Говори Новост Забавна Музика Флуоресцентни Подаръци Bluetooth

Обновяване Bluetooth 32 см Кактус Плюшени Играчки, Пеене, Танци Усукване Кактус Светещи Запис на Обучение Говори Усукване Плюшени Играчки, Мебели и Украса Характеристики: 1.

Свързани продукти