4ШТ Торбички за Еднократна употреба на Урината Къмпинг Събиране на Урина Чанта За Външен Пътуване Писоар Тоалетна Абсорбиращи Трафик Авариен Автомобил Тоалетна

Нов

2.27лв.

/ 5.66лв.

В наличност

Характеристики: размери на продукта:20*15*2 см

Опаковка на продукта:PE

Капацитет:около 700 мл

Материал на продукта:полимерна смола водопоглощающая

Описание: 1.Унисекс дизайн:Еднократна чанта за последна дума в писоар за унисекс дизайн.Той може да абсорбира урина, повръщане или други течни отпадъци и ги превръщат в гел без мирис и разлив.

2.Санитарни устранимые чанти на урината / повръщане с унисекс дизайн за всеки(за възрастни/деца/възрастни хора), който да се използва лесно.идеална за задръствания, морска болест морска болест, въздушна болест и пътуване на автомобила, увредена подвижност, урина дете на обществени места, тренировка в саксия, намира къмпинг, туризъм,etk.

3.Кристали гел правят урина да отида твърди в един миг, без изтичане, sealable дори и с главата надолу.

4.It произведени от нетъкани текстилни материали премиум-клас и PE.Хигиенни, без мирис, нетоксичен екологично чист .

5.Преносим достатъчно, за да се побере в джоба или в жабката на колата.Компактен и за еднократна употреба,удобен за използване.

В пакета е включено: 4ШТ спешна чанта

Забележки: 1. 1 инч = 2,54 см

2. Моля измерете си сам, за да изберете правилния размер.

3. Поради разлика между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

1. За обратна връзка:

1.1 Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

1.2 Обратната връзка е много важна за НАС , така че, моля, свържете се с нас веднага, преди да ни даде неутрална или отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да се осигури най-доброто обслужване на клиентите.

1.3 Това е невъзможно да се реши, ако ние не знаем за тях!

2. Какви са достъпни начини на плащане?

2.1 Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2.2 Забележка: Повече информация за плащането НА този линк: https://service.Energybg.eu/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

2.4 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни. 3. За доставката:

3.1 ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO),поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.2 Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3.3 е Показано на изображението не е редно на стока и са предназначени само за ваша информация.

3.4 УСЛУГА на ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

3.5 Ако не са получили стоката в рамките на посочения срок, моля свържете се с нас (незабавно). .Ние ще се свържем с транспортна фирма възможно най-скоро и ще ви отговорим.

Етикети: автомобилна урина, остин кола, въглеродни колелото, тоалетна, urin, папагал жълт, изкуствен декор папагал, автомобил за, мъжете писают, интерактивна играчка птица за котки

Честотата на използване на Расходный материал
Произход CN(Origin)
Размери на продукта 20*15*2 см
предназначен за Унисекс
Обемът на 700 мл, около 700 мл
Опаковка на продукта PE
Втвърдител, но също No

Напишете отзив

4ШТ Торбички за Еднократна употреба на Урината Къмпинг Събиране на Урина Чанта За Външен Пътуване Писоар Тоалетна Абсорбиращи Трафик Авариен Автомобил Тоалетна

4ШТ Торбички за Еднократна употреба на Урината Къмпинг Събиране на Урина Чанта За Външен Пътуване Писоар Тоалетна Абсорбиращи Трафик Авариен Автомобил Тоалетна

Характеристики: размери на продукта:20*15*2 см Опаковка на продукта:PE Капацитет:около 700 мл Материал на продукта:полимерна смола водопоглощающая Описание: 1.Унисекс

Свързани продукти