Дървена Рязане Умира Като Декор Доставя Шаблон Club Dice Подходящ За Общите Машини Плашк-Вырезывания На Пазара

Нов

37.82лв.

/ 54.03лв.

В наличност

уважаеми клиенти:

Добре дошли в моя магазин, ние ще ви служи от сърце!Радвам се, че можете да видите в моя магазин.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти.Магазинът разполага с широка гама от продукти и богати на стилове.Аз искрено се надявам, че нашите продукти могат да ви доставят удоволствие и най-добрият опит за пазаруване.

Технически характеристики на прес-форми:

Общата дебелина на мухъл е 16 мм, което е подходящо за различни штамповочных машини, обикновено използвани на пазара. ( Включително и big shot и sizzix machine )

Използването на продукта:

Обикновено се използва за кожени diy, албуми, албуми обици diy и дори други бижута.Той може да се използва и за рязане на някои форми на всеки материал, за да украсят дома, мебели и спални, както и да стимулира въображението си.

Представяне на продукта:

Той може да се режат различни видове материали, като: хартия за визитни картички, плат, кожа, магнитна хартия и т.н. Това ви дава възможност да опитате повече материали, ръчна изработка.Производство на неочаквани ефекти.

време за доставка:

След като направите поръчка, ние ще го доставим в рамките на 5-7 работни дни (с изключение на почивните дни и официалните празници).Заради последните епидемии, митническите проверки, времето и т.н. Ние не можем да гарантираме срока за доставка.Ако имате някакви въпроси, моля, консултирайте се с мен!

приятелско напомняне:

Ако не можете да намерите продукта, който ви харесва в нашия магазин, можете да ми изпратите снимки и да ми каже размера, който искате, можем да го създаде за вас.

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти.Поради разликата във времето не мога да отговоря навреме.Въпреки това, след като видя на съответната информация, аз ще ви отговоря възможно най-скоро

Благодаря, че посети магазина ми.

Етикети: печат за рязане, кожена форма, стилът емо, плашки вырезывания дървени кутии, разфасоват, нарежете умре кожа, филе умират бележки, нарежете умре нова, умират кожа, дървени режещи удари fustella

Произход CN(Origin)
Вид модел Нерегулярная фигура

Напишете отзив

Дървена Рязане Умира Като Декор Доставя Шаблон Club Dice Подходящ За Общите Машини Плашк-Вырезывания На Пазара

Дървена Рязане Умира Като Декор Доставя Шаблон Club Dice Подходящ За Общите Машини Плашк-Вырезывания На Пазара

уважаеми клиенти: Добре дошли в моя магазин, ние ще ви служи от сърце!Радвам се, че можете да видите в моя магазин.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с отдела за

Свързани продукти