Волейболни Кухненски Пердета Цветни Полигональный Фон Триъгълници с Прыгающей Жена Бьющей Топката Прозорец Завеса

Нов

21.19лв.

/ 27.51лв.

В наличност

Добре дошли, за да посетите моят магазин:Материал: 100% Екологично чисто полиэфирное влакна Цвят: Като на снимка Размер: (Широчина х височина)

Потребителски размер:Моля, свържете се с продавача, преди пускането на поръчки Съвети: За правилното пълнотата на лентата трябва да се измери ширината на вашата баня е 2-3 пъти, моля, нека малко отклонение се дължи на ( 1-3 см ) подшивания.Всички елементи са предназначени за реална стрелба.Въпреки това, различни монитори и различна яркост може да доведе до леко изменение в цвета.

Доставка

1. Искаме информация в рамките на 1-5 дни (работни дни, без празнични сезони) след като компенсация ще comfirmed platfrom( Това е обичай продукт, така че поръчката не може да бъде отменена след 2 дни).

2. Понякога ние не следваме избрания от вас начин на доставка, тъй като ние ще изберем най-ефективен начин на доставка за вас.Нека вие ще получите продукт по-бързо.

3. Ако не сте получили своята пратка в пресметливи време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

4.Моля , не отваряйте спор, без никакво общуване, това е несправедливо за продавача .Ние бихме искали да ви помогне да реши тези проблеми .

Следпродажбено обслужване

1. Ако продуктът не отговаря на описанието или чупят при транспортиране,моля,изпратете ни снимка, ние ще направим пълно възстановяване на сумата или ще ви изпратим нов продукт.

2. Ако пратката или липсва, или някакъв продукт липсва ,моля свържете се с нас и ни изпратете снимки, ние ще ви изпратим липсващите стоки /парцел или ще направим пълно възстановяване.

Етикети: завеса за, на фона завеса, занавесное прозорец, геометричен саксия за растения, мини саксия за растения, trolly, завеса римски, завесата на вратата, прозрачна завеса, фон завеса сватба

Приложимо Тип Прозорец Френското прозорец
Материал 100% Polyester
Тип инсталация Монтаж На Таван
Функция Translucidus (Скорост Оцветяване 1%-40%)
Тип Завеса
Използването на Украса
Модел Боядисана прежда
Размер 3 104 x 90 см
Техника Тъкани
Характеристики 2 Прозорец Завеса Хол
Воспользуйся Начало, ХОТЕЛ, Болница, Кафене, Офис
размер на 4 52 x 90 см
Формат ВЪЖЕ
Дропшиппинг ДА
Размер 1 104 x 64 инча
Размер 2 104 x 84 инча
Безплатна доставка ДА
Местоположение Прозорец
Характеристики 3 Коледен Начало Декор Завеси
Начин на отваряне и затваряне на Ляв и десен Двухпартийные отворени
Персонални ДА
Характеристики 1 пердета за спалня
Вид модел РАСТЕНИЕ
Стил Модерен
Цената На Аксесоари За Обработка На Исключенный

Напишете отзив

Волейболни Кухненски Пердета Цветни Полигональный Фон Триъгълници с Прыгающей Жена Бьющей Топката Прозорец Завеса

Волейболни Кухненски Пердета Цветни Полигональный Фон Триъгълници с Прыгающей Жена Бьющей Топката Прозорец Завеса

Добре дошли, за да посетите моят магазин:Материал: 100% Екологично чисто полиэфирное влакна Цвят: Като на снимка Размер: (Широчина х височина) Потребителски размер:Моля,

Свързани продукти