1бр Малки Растителни Етикети Дървена Черна Дъска Дървена Растителен Маркер Флорални Бележки Инструменти За Декорация на Градината

Нов

0.17лв.

/ 0.25лв.

В наличност

Описание и визуализация, доставка и политика

Описание: Описание: 100% високо качество

Материал: дърво

Стил: елегантен полюс дълъг, птица плосък полюс дълъг

Размер: както е показано на фигура

Те имитират класически вид на тебешира на дъската и можете да се обадите на своите растения или рисува с тебешир малки снимки.

Изберете своите цветя, многогодишни растения, билки и зеленчуци за идентификация или създайте старомоден домашно знаци.

Това могат да бъдат бележки растения, мини-табла, табла за обяви, указатели дестинации, украса за занаятите, етикетите и т.н.

Пакетът включва:

1 бр. *Етикет за черната дъска

Бележки:

Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка 1-3 mm.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят.

Преглед:

Благодаря ви за вашите проблеми с покупката?

Можете да следвате следния процес за да се свържете с нас.Има разлика във времето,но ние ще направим всичко възможно, за да бързо да отговори на вашите въпроси:

Доставка

● Ние организираме доставка за вас в рамките на 24 часа след плащане се изчиства, с изключение на празници.

● Ние винаги да изпрати стоката на адрес, който вие ни давате на PAYPAL, за да осигури безопасността на даден продукт.Ако промените адреса си, или искате да изпратихме го на друг адрес, моля, променете го на нов адрес, когато ни плащате чрез PAYPAL, в противен случай ние не носим отговорност, ако пратката да бъде загубена.

Плащания

Ние приемаме Paypal само в случай,че имате някакви въпроси по отношение на плащането, моля свържете се с нас чрез имейл от ибей.Вносни мита

В случай, че някаква такса трябва да бъде платена при доставката, вие носите отговорност за покриване на тези разходи, а това може да доведе до забавяне на графика за доставка, и може да се наложи да вземете стоката на митницата.Условия за ползване

Като залагате на този продукт,Купувачът се съгласява с всички условия и разпоредбите, посочени в този списък .моля, уверете се, че сте прочели и сте се съгласили с всички условия и условията на ибей, преди да започне наддаване.

На всички снимките са само за илюстрация и цветове може да се различават леко.

Магазинът спазва всички Правила и Политика на eBay.Политика На Връщане

За да върне продукт, може да се свържете с нас и да го снимам, за да ясно да показват каквито и да е щети или необичайни аспекти.

Приемани възстановяванията ще бъдат проверени при пристигането си.Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние с цялата си оригинална опаковка.

Всички разходи по доставката и предаването на пратката, не подлежат на връщане

Разходите за обратна доставка се носи от купувача.Ние покриване на разходите при изпращането на резервни/обновени части.

В рамките на 7 дни след получаване на вашите продукти ние предлагаме безпроблемно 7-дневен обмен/замяна само в случай, че вашите стоки ще бъдат признати за дефектни производителя.

Етикети: пузырьковый магус протеин на входа на, chicken for garden, мъх стена, изкуствени цветя, етикети за растения, вода от маркуч, моби градинска шатра, пластмасов шредер, коробчатая предаване, поставка за цветя

Произход CN(Origin)
Форма Правоъгълен

Напишете отзив

1бр Малки Растителни Етикети Дървена Черна Дъска Дървена Растителен Маркер Флорални Бележки Инструменти За Декорация на Градината

1бр Малки Растителни Етикети Дървена Черна Дъска Дървена Растителен Маркер Флорални Бележки Инструменти За Декорация на Градината

Описание и визуализация, доставка и политика Описание: Описание: 100% високо качество Материал: дърво Стил: елегантен полюс дълъг, птица плосък полюс дълъг Размер:

Свързани продукти