Нескользящий Пет Car Back Seat Cover Waterproof Куче Сигурност Хамак Протектор Подложка за Багажника SUV Пет Supply Пет Car Seat Set

Нов

36.03лв.

/ 48.05лв.

В наличност

Вие се притеснявате за това, как да транспорт на домашен любимец за колата?Този луксозен калъф за столче за кола за домашни любимци ще реши проблема.Изработен е от зъбни конци, той мягок за домашен любимец, за да седне.Можете да залепите на вълшебната панделка с две страни и това ще е сгъваем, за да се предотврати падането на домашен любимец със столчето за кола.Особено подходящ за използване върху задната седалка, багажника и внедорожнике.

Характеристики:

Изработен е от къса зъбни конци и dacron, мек, водоустойчив, нескользящий за сядане домашен любимец.

Дръжте седалка чист и свободен от козината на домашни любимци и екскременти.

Стил хамак, което предотвратява падането на домашен любимец на пода на седалката и вашето отклоняване на вниманието по време на шофиране.

Регулируема заключване закопчалка за лесен монтаж и съхранение.

Може да се използва не само на задната седалка, но и в багажника на колата, на дивана, на къщата и т.н.

Технически характеристики:

Цвят: Кафе / Черно (по избор)

Материал: Къса нишката + лавсан

Размер в сгънат вид: 111 * 47 * 57 см / 43.7 * 18.5 * 22.44 в (Д * Ш * В) Тегло на продукта: 898 г / 31,68 унция (кафе); 862 г / 30,4 унция (черен) Размер на опаковката: 44 * 33 * 13 см / 17.32 * 12.99 * 5.12 в

Списък на пакетите:

1 * Комплект столчета за автомобил за домашни любимци

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Срок за доставка: 15~60 Дни

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: xr iphone аксесоари стъкло

Тип елемент Легла, постелки
номер на модела Калъф за седалка за домашни любимци
Материал Друго
Стил Пране Ръчна Пране
Модел Твърд
Характеристика Воздухопроницаемый
Тегло 898g

Напишете отзив

Нескользящий Пет Car Back Seat Cover Waterproof Куче Сигурност Хамак Протектор Подложка за Багажника SUV Пет Supply Пет Car Seat Set

Нескользящий Пет Car Back Seat Cover Waterproof Куче Сигурност Хамак Протектор Подложка за Багажника SUV Пет Supply Пет Car Seat Set

Вие се притеснявате за това, как да транспорт на домашен любимец за колата?Този луксозен калъф за столче за кола за домашни любимци ще реши проблема.Изработен е от зъбни конци,

Свързани продукти