Мотоциклет Танк Дърпа Тампон устойчива на плъзгане Стикер Газ Коляното Сцепление Протектор За BMW F900R 2020 2021

Нов

58.39лв.

В наличност

Материал:85%-90%NaturalRubber с методите на лепило 3M: 1.Склеиваемые повърхности трябва да са чисти, сухи и добре унифицированными. 2.Идеалната температура за нанасяне на лента е от 21°C и 38°C.

Съдържание на пакета:F900R 2020-2021

1.Ние приемаме само Alipay. 2.Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. 3.Пълното заплащане трябва да бъде получена преди изпращане.

Стоките се доставят в рамките на 1-3 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки навреме,моля,първо се свържете с нас, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време.Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа, като правило, понякога има една малка разлика се дължи на уикенда или празнични дни.Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа,моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.

Връщане: Ако стоката DOA(мъртъв при пристигането),Купувачите могат да го върнете в рамките на 14 дни,ние го замени на нов продукт, след като получим стоката на DOA.Моля, свържете се с нас преди да изпратите продукта обратно Гаранция: всички стоки се предлага с основна гаранция за продавачи 3 месеца,ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви предложим замяна с допълнително зарядно устройство(включително разходите за доставка), След като получим дефектен продукт.Ако продуктът е повреден след 3 месеца,купувачите все още могат да го изпратите обратно,ние ще се свържем с доставчици или мануфактурой за получаване на гаранция.На купувачите, може да трябва да плати цената за доставка За повторно изпращане на замененного на стоките.

Ние се опитваме с всички сили да ви обясни всички детайли на нашите продукти от тук!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Ние ценим вашето участие!ЗАБЕЛЕЖКА:Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Етикети: bmw f900r, скоба bmw f900r, протектор броня на bmw x1, спорт в ибиса, аспиратор, климатик, f900r, вътрешен слот, фитнес тракер, водоустойчив ip67 смарт гривна, стикер bmw r1200r, предното стъкло на bmw f900r

специални характеристики без хлъзгане
Височина На Продукта 0inch
Произход CN(Origin)
Дължина На Продукта 0inch
Тегло на продукта 0.35kg
Широчина на продукта 0inch
Тип елемент Стикери и Етикети
Вид на материала Дъвка
Съдържание на пакета F900R 2020-2021
търговска марка рикинг-вайдеры

Напишете отзив

Мотоциклет Танк Дърпа Тампон устойчива на плъзгане Стикер Газ Коляното Сцепление Протектор За BMW F900R 2020 2021

Мотоциклет Танк Дърпа Тампон устойчива на плъзгане Стикер Газ Коляното Сцепление Протектор За BMW F900R 2020 2021

Материал:85%-90%NaturalRubber с методите на лепило 3M: 1.Склеиваемые повърхности трябва да са чисти, сухи и добре унифицированными. 2.Идеалната температура за нанасяне на лента е от 21°C

Свързани продукти