Led Плаващ Слънчев Фонтан Градински Фонтан Басейн На Езерото Украса Соларен Панел Хранене Фонтан Водна Помпа, Градинска Украса

Нов

20.07лв.

/ 30.86лв.

В наличност

16 СМ СЪС СВЕТЛИНА

Характеристики: 1. С помощта на високоефективни слънчеви панели и нов тип високоефективен бесщеточного потопяеми помпа, той има предимства за бързо стартиране, с висока ефективност и силна стабилност.

2. Когато плува във водата, без външен източник на енергия, лесен монтаж и лесна експлоатация.Докато има слънчева светлина, помпа може да започне да работи.

3. Има 8 led светлини в горната част на фонтанного помпа.Когато открити интензивността на светлината по-малко от 300 апартамента, помпата автоматично светва, за да създадете уникален и чудесен светлинен ефект и да си по-красива градина.

4. Вградена функция за контрол на нивото на водата: когато воден басейн, пълен с вода, той може автоматично да спре да работи.Той стартира веднага след добавяне на вода без и рестартиране на активиране.Лесно е да работи и да се предотврати водна помпу от работа на празен ход и намаляване на срока на експлоатация на водна помпа.

5. Вградена литиева батерия 18650, може да работи в продължение на 3-4 часа след пълно зареждане на батерията и пръска вода по време на зареждане в рамките на деня.

6. Широко използван в де градина, бани птици, аериране на циркулация на водата на малки езерца, фонтани на скалите и на други места.

Как да използвате:

1. На първо място, моля, съберете продукта в съответствие с схематической схема.

2. Моля, сложи слънчев панел на подходящо място, за да се уверите, че слънцето не е блокиран от други обекти.Когато соларен панел ще получи достатъчно слънчева светлина, водна помпа стартира в продължение на 3 секунди.

3. Когато водната помпа като веднъж положен във водата, може да бъде липсата на вода е добра за въздуха в турбинке водна помпа.Преди свързване на atomizer се препоръчва да се изчака нормалния спрей на водна помпа.

Параметър:

Напрежение на соларни панели: 5

Мощност на слънчеви панели: 3,0 W

Размер на соларни панели: Ø 160мм

Напрежение на помпата: DC 4V

Мощност на помпата: 1,0 W

Максимален подем: 100 см

Максимален дебит: 200Л/Ч

Параметри на батерии: акумулаторна литиево-йонна батерия 18650: 3.7 V 1500mAh

Размер на опаковката цвят на кутията: 180*170*47 мм

Единична брутното тегло: 370 гр

Материал: ABS

Настройте функцията за защита от липса на вода (контрол на ниво на водата): Когато няма вода, помпата автоматично спира да работи за защита на двигателя.

Максимална височина на пръскане: 50 см, височина распыляемой водата ще бъде различно, ако са свързани различни дюзи.

Продуктовата носи етикет за услугата

Продуктовата носи етикет за услугата:

6*Пръскачки (6 дюзи с напълно различни ефекти пръскане)

1*Основата на печатащата глава

1*Адаптер

1*Инструкция

13 СМ, БЕЗ СВЕТЛИНА,

Технически характеристики на соларни панели:

--Номинално напрежение: 7

--Rms мощност: 1 W

--Материал: монокристален лепило

Технически характеристики на помпата:

--Работно напрежение: DC 7V

Етикети: led прожектор градински соларен панел, led дървени слънчеви панели, градина фенерче на слънчеви панели, led гмуркане, декор на фонтана, фонтанная корона, кръглия слънчев панел led, вътрешен фонтан, птичи извор, фонтанная вода

Тип 4 езерото фонтан
Тип 3 jardin
Тип украса на градината на открито
Произход CN(Origin)
номер на модела Led Слънчев Фонтан
Тип 6 фонтан за декорация на градината
тип1 Слънчев фонтан
Тип 5 фонтан слънчев
Тип 7 Solar Panel Fountain
Материал Пластмаса
Тип 2 Слънчев Водна Помпа

Напишете отзив

Led Плаващ Слънчев Фонтан Градински Фонтан Басейн На Езерото Украса Соларен Панел Хранене Фонтан Водна Помпа, Градинска Украса

Led Плаващ Слънчев Фонтан Градински Фонтан Басейн На Езерото Украса Соларен Панел Хранене Фонтан Водна Помпа, Градинска Украса

16 СМ СЪС СВЕТЛИНА Характеристики: 1. С помощта на високоефективни слънчеви панели и нов тип високоефективен бесщеточного потопяеми помпа, той има предимства за бързо стартиране,

Свързани продукти