5 Принципи на Проектиране на Мислене Плакати, Helvetica, UX/UI,Дизайн на Продукта,Съвременни Стенно Изкуство, Печат, Начало Декор Платно Уникален Подарък

Нов

2.57лв.

/ 4.75лв.

В наличност

Забележка:

1.Тази позиция е спрей картини от платно на платно.Тя е отпечатана върху платно, а не раскрашена ръчно.

2. Плакат Ще Дойде С Бял Кант Около 0,5 виж, Ако Имате Нужда от Допълнителна Бял Кант, Моля, Свържете се с центъра за Обслужване На Клиенти.

3.Ние Можем Да Направим Индивидуални Изображения Размер И Dropshopping,Ако Ви Трябват Други Изображения И Размер, Моля, Свържете Се С Нас И Ние Ще Го Конфигурирайте Го За Вас.

Забележка:

1.As светлинни ефекти,цвят предмети, може би малко се различават от картини. 2.Размер може да бъде грешка 1-5 mm-за ръчно измерване на размера на шоуто-това е действителния размер на изображението. 3.За повече стилове или друг размер, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време . 1.Моля, уверете се, че вашият адрес, пощенски код и номер на телефон правилно!Обикновено стоките ще бъдат доставени в рамките на 3 работни дни след получаване на пълното плащане.Някои персонални поръчки или поръчки на едро може да отнеме малко повече време за обработка.

2.Ако не получите поръчката си в срок на доставка, моля, свържете се с нас, за да удължи срока за доставка.И ако искате да получите стоката скоро и да плащат за повече разходи за транспорт, моля, свържете се с нас, за да EMS.

3.Освен това, пакетът може да се задържат в някои важни фестивални дни (например: Китайската Нова година, Коледа и Китайският национален ден или природно бедствие (например:вулканичен взрив, гъста мъгла и т.н.).Така че, моля, свържете се с нас, ако не можете да получите на стоки в рамките на 60 дни.Unsatisfi:

1.Скъпи приятелю, ако не са доволни от тази транзакция по някаква причина (например,размера на грешки, цвят грешки...), моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.Отрицателна обратна връзка не може нищо да реши, моля, дайте ни шанс и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.

2.Всички наши продукти са пакетирани в добро състояние, и два пъти тествани преди да бъдат изпратени.Ако получения от вас продукт е повреден, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ще решим му, докато не сте доволни.

Удовлетворенный:

Ако сте доволни от това пазаруване, нещо, което за нас е голяма чест да ви направи нещо добро.Благодаря ви за покупка, моля, дайте 5 звезди, както е показано по-долу, и носете красотата на някой друг, много ви благодаря, благословени да сте!

Етикети: евелин кда, плакат за вежди, лизун, безплатна доставка на стоки от Energybg.eu, уникални плакати група, плакатная стена, машинно печат, покрасьте стената, плакат тоалетна, photoshop

Форма Вертикален правоъгълник
номер на модела OAPQ1220
Среден Водоустойчиви мастила
Функция Декоративна живопис, реквизит за снимки, Орнаменти, Изображение, Плакат, и т.н.
Произход CN(Origin)
търговска марка Евелин
Режим на рамката Без рамка
Поддържаща База Платно
Материал Платно
Уникален подарък за деца Подаръци За Семейство И Приятели
Скандинавски плакат Скандинавски естетически плакат
Плакат и гравюри Потребителски печат
Техника Боядисване със спрей
Продукти Натюрморт
Подгонянный Дизайн Размер Отпадане На Доставка Ние Можем Да Направим Индивидуален Размер И Дропшоппинг
Използва Се За Начало Декор, Коридор, Спалня, Хол Кафе Бар Фон, Декор и т.н.
Покритие UV светлина, Водоустойчив, Mosture-Доказателство За
Тип Печат на платното
Рамка ДА
Оригинал No
Търговски етикети Живопис върху платно, Стенни картини, Плакати, Печат върху платно, Начало Декор
Стил на рисуване Кино/Музика/Хора/Природа/Животни/Природа
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
Стил Модерен, Модерен / Минималистичен/Абстрактен/Класически

Напишете отзив

5 Принципи на Проектиране на Мислене Плакати, Helvetica, UX/UI,Дизайн на Продукта,Съвременни Стенно Изкуство, Печат, Начало Декор Платно Уникален Подарък

5 Принципи на Проектиране на Мислене Плакати, Helvetica, UX/UI,Дизайн на Продукта,Съвременни Стенно Изкуство, Печат, Начало Декор Платно Уникален Подарък

Забележка: 1.Тази позиция е спрей картини от платно на платно.Тя е отпечатана върху платно, а не раскрашена ръчно. 2. Плакат Ще Дойде С Бял Кант Около 0,5 виж, Ако Имате

Свързани продукти