Японски Стил Студент Момичета Секси Училищни униформи за жени Туника Топ Пола Тъмно Син моряк на fortune Костюм на JK Секси бельо

Нов

14.25лв.

/ 23.36лв.

В наличност

Жените Японски Секс Училищна форма на Мини-Пола Старшеклассник JK Костюм Моряк Върховете Секси Бельо Cosplay Костюм

Един размер,подходящ за повечето хора

Шоу реален купувач

ИНФОРМАЦИЯ ЗА МАГАЗИНА

Доставка

СВЕТОВНАТА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА Въздушна поща Стълб Кит или ePacket.if надвишава 2 КГ ,ние ще изпратим DHL ,Fedex,и EMS,TNT.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3-5 работни дни, след потвърждение, пълно плащане.Ако плащането не е възможно, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.

Руски клиенти трябва да ни каже пълното име на получателя.

Доставка Energybg.eu Standard Доставка за стоки с тегло под 30 кг се извършва в рамките на 15-35 работни дни.Ако спешно се нуждаете от продукт, моля, свържете се с нас за експресна доставка.Ние ще се изчисли цената на експресна доставка за вас.Експресна доставка отнема около 3-7 дни, за да пристигнат.

Ако не сте го получили в рамките на срока за доставка, моля свържете се с нас, без колебание.Ние ще го проверя за вас с поща и митница.Защото понякога той ще се задържат поради задръствания или задръствания на полетите.Моля, не отваряйте ни спор, ние ще вземем върху себе си отговорността за повторно пращане или връщане на парите за всички загубени стоки.

За да защити интересите си, моля, внимателно проверете вашите адреси за доставка при поръчката.Ние не носим отговорност за загуба на стоката поради неправилно или неизвестен адрес.

Статус на доставка се основава на отслеживающей информацията, предоставена поща на/от куриер.

Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за всички данъци върху вноса, които могат да възникнат.

Моля, разберете, че загубата на доставка, макар и доста рядко, е част от онлайн търговията, моля, бъдете ясни, когато нещо, което е извън чийто никакъв контрол влияе на времето на доставка (например, природни бедствия).

Моля, проверете внимателно колет и не се подпише, ако е счупено при пристигането си.

Възстановяване/Връщане/Замяна

Ние с радост ще приемем възстановяване/връщане/замяна в рамките на 7 дни след получаване на стока при следните условия.В противен случай на възстановяване/връщане/замяна, не може да бъде издаден.

Не сте доволни от продукта.

Продуктът, който сте получили дефектен.

Вие сте получили не е този продукт.

Продуктът не дойдоха в обещаното време.

Продуктът не е такъв, както е описано.

Моля, обърнете внимание, че цената за доставка ще бъде съвместно поето от двете страни.Но ако продуктът е дефектен или не функционира правилно, ние носим цялата стойност на доставката.

Моля, свържете се с нас преди да изпратите връщане на стоката.

Коментари

Обслужването на клиентите е основна част от нашия бизнес, моля, дайте ни 5 звезди положителна обратна връзка, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Благодарим ви!

Етикети: тиаки нанами, великобритания, японската училищни униформи, униформи колеж, Япония, jeep wrangler jk, комплект дамско бельо galter, jk униформи, училищни униформи, моряк на fortune костюм

Пратката Включва Потник+пола+чорапи
Типови модели шарени
Японски костюм JK Училище за момичета unfiorm
Стил Секси
Използването на Училищни униформи
номер на модела Дамски училищни униформи
корейска версия Японската версия
Жена военно - морски костюм Жена моряк на fortune костюм
Тип тъкани Сукно
Произход CN(Origin)
Материал ПАМУК, Polyester
Украса Папийонка
жена cosplay костюм women anime costume
Пол Жени, Жена
Тип елемент японската училищни униформи

Напишете отзив

Японски Стил Студент Момичета Секси Училищни униформи за жени Туника Топ Пола Тъмно Син моряк на fortune Костюм на JK Секси бельо

Японски Стил Студент Момичета Секси Училищни униформи за жени Туника Топ Пола Тъмно Син моряк на fortune Костюм на JK Секси бельо

Жените Японски Секс Училищна форма на Мини-Пола Старшеклассник JK Костюм Моряк Върховете Секси Бельо Cosplay Костюм Един размер,подходящ за повечето хора Шоу реален купувач ИНФОРМАЦИЯ

Свързани продукти