Забавно Куче и Котка карикатура на животните Отпечатани В Джоба си Черен Тениска Памук Мъжка Мода С Къс ръкав за Мъже Лятна Памучен тениска

Нов

16.33лв.

/ 23.34лв.

В наличност

Добре дошли в летните дни и горещо време със стил!Тези удобни, стилни тениски с 3D-принтом просто са необходими всички мъже и жени!

БЕЛЕЖКА:

ТЕЗИ 3D ТЕНИСКИ СА ИЗРАБОТЕНИ ПО ПОРЪЧКА, ВРЕМЕТО ЗА ОБРАБОТКА Е 3-5 ДНИ!

Размер: S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL/5XL

Таблица с размери само refenrence ,моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.

Време за подготовка: имаме нужда от 2-3 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

Забележка:

В случай на избор на безплатна експресна доставка на вашата пратка ще бъде транспортирана директно ви у дома само веднъж, или да му бъдат изпратени до вашата пощенска служба, в този случай, за да вземете своите стоки, ще трябва номер за проследяване на пратката и лична.Ние веднага ще ви уведомим веднага, след като вашата пратка ще бъде изпратена.

Състояние: 100% гаранция за качество на марката Hi За Доставка Капки: Ние заводска изход и поддръжка на доставка капки.може да ви предложат индивидуален дизайн , размер САЩ И размер евро.Ако трябва да препродават нашите продукти, ние можем да ви предложим снимка без воден знак .Изберете ни , достатъчни, за да разрешат труден проблем за вас, и увеличение на продажбата .Причината --Ние използваме най-сопрягая и най-бързият път на прехода , като предлага печат с висока определяне и размер - сопрягаемые размери на дрехи , тъкани качество и отлична изработка .Бърз отговор на съобщение .И може да осигури свободен дизайн, никога не се разкрива дизайн .

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5 звезди ,както и 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.След като ни покажете снимка на двете 5 звезди , ние ще ви дадем ОТСТЪПКА от следващата поръчка.

2. Ако споделите на нашата линк към вашия SNS или Facebook, ние ще ви дадем подарък или ОТСТЪПКА за следващата поръчка. 3. Ако не сте доволни от нашите porducts, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка .Ние даваме 100% гаранция, че разрешим някоя проблема.

4. Моля съобщение до нас, преди да се подготвите излезе отрицателен резултат на експозиция или да разкрие всеки спор за поръчка .Съобщение най-добрия начин за разрешаване на проблема.

Взаимодействие - най-добрият начин за решаване на проблемите.

Ако не сте 100% доволни от качеството на вашата покупка в нашия магазин, можете да го върнете или търговията на стоки в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. Задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача

Етикети: черна тениска за коса, куче с тениска, жените-феминистки, женска тениска за кучета, чай с кучешка джоб, торта за рожден ден костюм, имат тениска, куче джоба на ризата, pocket tshirt, котка имат тениска

Стил Ежедневни обувки, Модни модели
Тип 3 мода печат с къс ръкав 3d фланелка на мъже, жени
Тип Върхове Тениски
Вид модел С щампи
Стил Ръкави Обичайната втулка
тип5 camisetas тениска дамски тениски, блузи забавна творческа облекло
тип7 мъжки/дамски тениска 3d тигър t shirt printed животните с къс ръкав t-shirt
търговска марка PLstar Cosmos
Затворен No
Дължина ръкав(см) кратък
Тип 2 3d мъжки тениски Унисекс мода на жените и мъжете 3d тениска
Тип тъкани Сукно
Тип елемент Надмощие
Материал ПАМУК, Polyester, Ликра
тип1 печатна тениска на мъже, жени лятна тениска дамски топ
тип 6 летен стил на мъже, жени 3d тениска тениска Crewneck
Тип 4 Летен Стил 3D Фланелка на Жените и Мъжете Тениски
Пол МЪЖ
Яка О-образно деколте

Напишете отзив

Забавно Куче и Котка карикатура на животните Отпечатани В Джоба си Черен Тениска Памук Мъжка Мода С Къс ръкав за Мъже Лятна Памучен тениска

Забавно Куче и Котка карикатура на животните Отпечатани В Джоба си Черен Тениска Памук Мъжка Мода С Къс ръкав за Мъже Лятна Памучен тениска

Добре дошли в летните дни и горещо време със стил!Тези удобни, стилни тениски с 3D-принтом просто са необходими всички мъже и жени! БЕЛЕЖКА: ТЕЗИ 3D ТЕНИСКИ СА ИЗРАБОТЕНИ

Свързани продукти