Стенен Часовник-Ретро Стенен Слон Животно стенни Часовници Изкуство Любовник Подарък за Дома Кафенета часовников механизъм

Нов

40.87лв.

/ 54.50лв.

В наличност

Стенен Часовник-Ретро Стенен Часовник Слон Животно стенни Часовници Изкуство Любовник Подарък за Домашно Кафе с часовников механизъм

Това е съвсем специални стенни часовници, изработени от тази рециклирана плочи, превращающие старите плочи на часовници, за да запишете и да докаже продължи за ограничен период от време.Това е произведение на ностальгического и коллекционного на изкуството.

Характеристики:

Естествен стил: Това е стенни часовници на винил запис, пълна с елементи от африканската савана.Той ще добави естествена украса на вашия дом, подходящ за всеки дизайн и интериор.

Необичаен дизайн: Изработен е от тази рециклирана плочи.Това е произведение на изкуството, стояща в продължение на дългата история, има голямо колекционерско значение.

LE-D Light: 24-бутон, дистанционно управление LE-D за 16 цвята на светлината и 4 скоростни режими на мигане.Ниска консумация на енергия, енергийна ефективност и опазване на околната среда.

Тихо и спокойно движение: часовников механизъм работи безшумно по целия път и ще ви е много дълго.

Идеален ретро подарък за вашите приятели и семейство, на всеки случай или специална декорация за хол, спалня, трапезария, офис или партита.

Технически характеристики:

Материал: ABS

Цвят: Черен

Видове: 3 вида (по избор)

Марка механизъм: Кварцов механизъм

Дебелината на винил табели: 2 мм

Размер: 300 * 300 * 35 мм / 11.81 * 11.81 * 1.38 инча

Размер на опаковката: 450 * 350 * 60 мм / 17,72 инча * 13,78 инча * 2,36 инча

Тегло на опаковката: 600 гр / 21,16 грама

Забележка:

В комплекта не са включени стенни часовници и дистанционно управление.

Списък на пакетите:

1 * Стенни часовници

1 * Дистанционно Управление

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Етикети: коледа облечи бебето, часовник стенен ретро, иновативни стенен часовник-ретро, медни стенни часовници-големи, стенни рисувани часа, маска хеллбоя, най-добрите модни 3d стенни часовници, стенен часовник cukoo, реколта квадратен стенен часовник, стенен часовник ghibli

Произход CN(Origin)
Приложимо Настаняване дневна
Стил Творчески
Тип Стенен часовник
Форма Едно Лице
Материал на корпуса Друго
номер на модела Стенен часовник

Напишете отзив

Стенен Часовник-Ретро Стенен Слон Животно стенни Часовници Изкуство Любовник Подарък за Дома Кафенета часовников механизъм

Стенен Часовник-Ретро Стенен Слон Животно стенни Часовници Изкуство Любовник Подарък за Дома Кафенета часовников механизъм

Стенен Часовник-Ретро Стенен Часовник Слон Животно стенни Часовници Изкуство Любовник Подарък за Домашно Кафе с часовников механизъм Това е съвсем специални стенни

Свързани продукти