2021 Реколта Хип-Хоп Мъжка Шапка Измити Памук Ретро Череп Шапка Регулируема Шапка Без Граници Наемодателят Дишаща Шапка Шапка Шапка Моряк

Нов

5.66лв.

/ 8.71лв.

В наличност

Особености: 100% чисто Нов

Материал:памук

Цвят:жълто,черно,тъмно синьо,оранжево

Размер:Кутията е около 48-58 см (регулирани), дълбочината на покрива е около 14 см, а точността-около 1 виж

Моля, обърнете внимание, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на сайта и действителните стока.Точка на измерване на ръка, това може да бъде малко по-различно.

Плащане

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

ДОСТАВКА

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

1. Моля, свържете се с нас, ако не сте получили своя пакет над 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон

ГАРАНЦИЯ

1. 12 месеца гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредените и неправилно използваните след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Трябва да ни кажете какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

КОМЕНТАРИ

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Не може да решава въпроси, ако за тях не знаем!

Етикети: капачка хип-хоп, докерская шапка, шапка моряк, лятна шапка, шапка с перука, кархартт, шапка дамски, skullcap, лягушачья шапка, бини

Вид модел Мозайка
Применимая сцена Ежедневни обувки
Отдел име Възрастен
номер на модела 418260
Пол МЪЖ
Материал ПАМУК
Произход CN(Origin)
Приложимо сезон Четири сезона
Стил Ежедневни обувки
Характеристика Де

Напишете отзив

2021 Реколта Хип-Хоп Мъжка Шапка Измити Памук Ретро Череп Шапка Регулируема Шапка Без Граници Наемодателят Дишаща Шапка Шапка Шапка Моряк

2021 Реколта Хип-Хоп Мъжка Шапка Измити Памук Ретро Череп Шапка Регулируема Шапка Без Граници Наемодателят Дишаща Шапка Шапка Шапка Моряк

Особености: 100% чисто Нов Материал:памук Цвят:жълто,черно,тъмно синьо,оранжево Размер:Кутията е около 48-58 см (регулирани), дълбочината на покрива е около 14 см, а

Свързани продукти