1:87 Мащабна Модел На Бор, Кедър Пейзаж Миниатюрен Влак Жп Макет Природа Диорами Сам Прозорец Коледна Украса

Нов

7.36лв.

/ 8.17лв.

В наличност

Описание на продукта

Вечнозелени растения като бор, са неразделна част от всеки план, независимо от региона, в който сте моделируете.Нашите дървета могат да се ориентират чрез резитба резитба в зависимост от вашата скалата, от N до O.

Пакет от 2-те дървета.

Изберете височина при поръчка.

___

1. Политика доставка

1.1. Доставка по целия свят.

1.2. Повечето поръчки могат да се изпращат в рамките на 24 часа, всички поръчки се изпращат в рамките на 3 работни дни.

1.3. Всички поръчки в почивни и празнични дни ще бъдат изпратени в работни дни.

1.4. Цената за доставка се изчислява в зависимост от теглото на стоката, която купувате, вашия адрес за доставка и избрания от вас начин на доставка.

2.Рекламации и връщане на парите

Можете да върнете продукти, които не ви харесват, в рамките на 14 дни от датата на получаването им за връщане.Цената на доставката не подлежи на връщане, и вие носите отговорност за доставка на стока обратно.На продукт(и) трябва да бъде върната в оригиналната опаковка.Моля, първо се свържете с нас преди да изпратите продукта обратно, за да получите инструкции.

3. Обратна връзка

Ние ще оценим, ако сте в състояние да направят обективна и достоверна обратна връзка за нашите продукти, на базата на чувствата си, след използване на нашите продукти.това ще ни помогне да преосмислим нашите продукти и услуги.Ако не сте доволни от продуктите, да изпратите или обслужване на клиенти или други проблеми, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

___

Китайска компания FunTrying произвежда материали за производството на мащабни модели и миниатюрни модели с 2017 г. повечето от нашите клиенти-това е модела на компанията, производителите на архитектурни модели, модел железнодорожники, индивидуални ентусиасти модел на железница, моделиране диорам и миниатюрни модели...ние винаги ценим качеството на продуктите и обслужване на клиентите и работим усилено за тази цел.Благодарение на това сме придобили група от лоялни потребители и са натрупали почти 5000 фенове на страницата на Facebook.моля, продължавайте да бдят над нас и да намерите повече актуализации в бъдеще.Забавлявайте се и Продължавайте да се Опитат голямо очарование миниатюрни модели и диорамами.

Етикети: диорама, хо модел на железопътна линия, модельная жп скала n, скоростна куклена къща, хо, комплект за диорами, диорама 1 14, модел 1 диорама 35, модел на железопътна линия, миниатюрен тунел влак

размер H=60mm/80mm/100mm/120mm
Материал Пластмаса
Произход CN(Origin)
търговска марка FunTrying
Препоръчителна Възраст 12+y
Тема Животни и Природа
номер на модела PT1114000
Мащаб 1
Предупреждение Само за осъществяване на мащабни модели

Напишете отзив

1:87 Мащабна Модел На Бор, Кедър Пейзаж Миниатюрен Влак Жп Макет Природа Диорами Сам Прозорец Коледна Украса

1:87 Мащабна Модел На Бор, Кедър Пейзаж Миниатюрен Влак Жп Макет Природа Диорами Сам Прозорец Коледна Украса

Описание на продукта Вечнозелени растения като бор, са неразделна част от всеки план, независимо от региона, в който сте моделируете.Нашите дървета могат да се ориентират

Свързани продукти