Пожаробезопасная папка документи от офиса Торби пари доказателство на водата с поставяне на затваряне крепежной подробности за съхранение на домашния офис безопасно

Нов

15.90лв.

/ 20.65лв.

В наличност

Характеристики:

Изработен е от модернизираната фибростъкло със силиконово покритие с термоблокирующей алуминиево фолио отвътре, огнеупорным ефект до 700℃ и определена водонепроницаемостью.

Компактен дизайн и правилния размер, подходящ за съхранение на правни договори, паспорти, лицензи, USB-та и CD-та, сертификати, монети, пари в брой, автографи, писма, семейни реликви, ценни снимки и т.н.

С помощта на изпъкнали застежек затваряне, запази максимална защита на ценни предмети, като от огън, така и от вода.

Вътрешността на чантата е решена с два джоба за по-голяма капацитет и по-добра класификация; много лесен за почистване, просто внимателно почистете, за да направи повърхността на чанти същата нова.

100% чисто нов и високо качество, широко се използва в дома и офиса; два размера за вашата опция-голям (31 * 21,5 см) и малка (21,2 * 11,8 см).

Технически характеристики:

Материал: фибростъкло със силиконово покритие

Цвят: черен

Размера на чантата: 31 * 21,5 см / 12,2 * 8,46 инча (голям); 21,2 * 11,8 см / 8,35 * 4,65 инча (малка)

Теглото на чанта: 182 г / 6,42 грама (голям); 81 г / 2,86 унция (малко)

Размер на опаковката: 31,5 * 22 * 1 см / 12.4 * 8.66 * 0.39 в (голям); 22 * 12 * 1 см / 8.66 * 4.72 * 0.39 в (Малка)

Тегло на опаковката: 186 g / 6,56 унция (голям); 82 г / 2,89 унция (малко)

Списък на пакетите:

1 * огнеупорна чанта

Забележка:

Поради разлика в стандартите на измерване се допуска отклонение 1-2 виж

В комплекта са включени само огнеупорна чанта.

1.Оригинални снимки на продукта се предлагат за стари клиенти.

2.Търговия на едро/дропшиппинг и двете се поддържат, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от повече от цената на едро или по-бърза доставка.

3.Ние ще изпратим на световно поща на Китай,поща HK EMS,DHL, Fedex,и така нататък,по ваш избор като направите поръчка поръчки.ние сме в състояние да контролира срок на доставка,тъй като той е обработена обслужване на трети страни.

4.Услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира,особено по време на празниците.

5. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Ако нещо не ви устройва или ядосан, моля, свържете се директно с нас, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем, докато не удовлетворитесь.

2. Ако сте доволни от продукт, моля добавете нашия магазин в списък с любими и оставете положителна оценка (5 звезди), за да насърчи нас! ?

3. Моля, не оставяйте никакви отрицателни или неутрални коментари или не отваряйте никакви спорове, без никаква връзка с нашата услуга екип, ние вярваме, че можем да решим проблема, за вас е и приятелски !

Етикети: цип папки, тава за документи, папка за документи на колата, папка a3, папка за документи пластмасов, муджи, a4 paper, папка за документи, дневен ред, тетрадка формат а4

Материал Друго
малък 21,2 * 11,8 см
размер 31 * 21.5cm / 21.2 * 11.8cm
Форма Чанта
Тип Чанта за Документи
номер на модела Огнеупорна Чанта За Документи
търговска марка Aibecy
Голям 31 * 21,5 см

Напишете отзив

Пожаробезопасная папка документи от офиса Торби пари доказателство на водата с поставяне на затваряне крепежной подробности за съхранение на домашния офис безопасно

Пожаробезопасная папка документи от офиса Торби пари доказателство на водата с поставяне на затваряне крепежной подробности за съхранение на домашния офис безопасно

Характеристики: Изработен е от модернизираната фибростъкло със силиконово покритие с термоблокирующей алуминиево фолио отвътре, огнеупорным ефект до 700℃ и определена

Свързани продукти