Устройство за Впръскване на Кислород Лицето Nano Water Spray Replenishment Безжичен Грим Спрей за Пръскане на Хидратиращ Beauty Machine50

Нов

56.80лв.

/ 113.61лв.

В наличност

АРТИКУЛ:MR564

Кислородна Машина за Впръскване на Вода на Лицето Параход Нано Спрей Безжичен Грим Спрей за Пръскане на Хидратиращ Инструмент За Грижа За Кожата за Красота

Характеристики:

1. Чрез използване на технология микронизации, той се разложи на молекули 5-180 микрона през иглата 0,3 MM, която лесно прониква и на по-деликатен.

2. Актуализация на чип, две предаване могат да бъдат коригирани, една ключова лека корекция: ниска предавка, леко усвояване; - висока степен, дълбока хидратация.

3. Чрез измиване под високо налягане 125-140КПа нейтрализуйте масло, натрупани по повърхността на кожата, оптимизирайте микроциркулацията на кожата и ефективно поглощайте хранителни вещества.

4. Кажете сбогом на един спрей с минерална вода, който може да нехайно пръскат с различни хранителни вещества, като тоник, мляко и стягащо.

5. Технологията на пръскане частици инжектира влагата и эссенцию в основния слой, който може бързо да се хидратира кожата и нанесете грим за постигане на ефект на стягане на кожата.

6. Капки вода напръскани върху нанометровом ниво, а високото налягане се отваря на клетъчния междина и прониква директно в долната част на кожата, дълбоко попълването му.

7. Малък и красив външен вид, много удобен за носене.

8. Една инжекция на кислород и влага са еквивалентни на 5 хидратиращ маскам, и само две капки есенция може да се пръска на цялото лице.Той може напълно да се използва и усвояване на средства за грижа за кожата, без отпадъци, което е много икономично.

Забележка:

1. Гъста изходния разтвор трябва да се разреди с чиста вода.Трябва да бъде ликвидна течност.

2. Когато уредът работи в продължение на дълго време, въздушна помпа ще генерира топлина поради висока скорост на работа.Ако смятате, че хардуер конектор и спрей горещи, моля, спрете да го използвате и използвайте отново, след като уредът се охлади.

Спецификация:

Материал: ABS+PC

Време за зареждане: 3 часа (при зареждане индикатор мига, а при пълно зареждане индикатор винаги свети в зелено)

Време за ползване: първото предаване може да се използва за около 50 минути, втората прехвърляне, може да се използва за около 35 минути.

Интерфейс за зареждане: TYPE-C

Капацитет на батерията: 1500 mah

Зарядно напрежение: 5

Работно напрежение: 3,7 В

Номинална мощност: 5 и 10 W

Позицията на зъбни колела: две регулируеми съоръжения

Налягане: 125-140КПа

Разход: 7,0 л / мин

Употреба: за украса на кожата, хидратиране, почистване на порите, намаляване на фините линии и т.н.

Място на употреба: къща, салон за красота и т.н.

Дължина на захранващия кабел: 50 см±2 см

Съдържание на пакета:

Хост *1

Пистолет-спрей*1

Подхранващ гърне*2

Захранващ кабел*1

Етикети: въздушна четка, отпариватель за лице, бруталната красота на истината, пътуваща кислородна машина, аерограф мини, мъгла нано, кислород за лице, airbrushing професионална, истински крем за красота, спрей за грим на лицето

Производствен Процес Машинно
търговска марка CkeyiN
Сертифициране На Качеството На Стоките ce
номер на модела MR540
Произход CN(Origin)
Място на произход Лицевое Нано-Распылительное Устройство Допълване На Вода За Лице
Източник На Захранване Акумулаторна Батерия
Материал Метални
Тип Друго
Функция Подмладяване на кожата, Кожата Mouisture

Напишете отзив

Устройство за Впръскване на Кислород Лицето Nano Water Spray Replenishment Безжичен Грим Спрей за Пръскане на Хидратиращ Beauty Machine50

Устройство за Впръскване на Кислород Лицето Nano Water Spray Replenishment Безжичен Грим Спрей за Пръскане на Хидратиращ Beauty Machine50

АРТИКУЛ:MR564 Кислородна Машина за Впръскване на Вода на Лицето Параход Нано Спрей Безжичен Грим Спрей за Пръскане на Хидратиращ Инструмент За Грижа За Кожата за Красота Характеристики: 1.

Свързани продукти