Бродерия На Проектния Чанта Шевна Плетене Чанта,Елегантен Практичен Кука За Плетене На Една Кука

Нов

28.39лв.

/ 55.69лв.

В наличност

Описание:

КАЧЕСТВО - Сверхпрочная оксфорд плат и вътрешна дебели ленти поддържат чанта в добра форма и осигуряват отлична защита на вашите апарати за бродиране. (САМО ЧАНТАТА, АКСЕСОАРИТЕ НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ)

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ - Голямо основно отделение с множество джобове, достатъчно просторно, за да организира вашия недовършен проект, вышивальную плат, кутия за организатор от прежди и др.мек мек ръкав за вышивальных обръчи (до 14,17 инча в диаметър).

ПРЕДЕН ДЖОБ с ЦИП - С множество еластични примки за водоразтворими химикалки, ножици, инструмент за изтриване на теми, по-ниски клапани, за да се предотврати падането на апарата.джобове с цип са предназначени за съхранение на други комплекти с бродерия, като измерване на лента, вышивальная конец, игла, напръстник, и т.н..

ЛЕСЕН за НОСЕНЕ - Здрава дръжка приляга на китката или рамото, портативен дизайн ви позволява удобно да се взема вашия проект бродерия и аксесоари в движение.

ДОБЪР ПОДАРЪК - Размер:14.17" x 13.39" x 4.33".Многофункционален и стилен, идеален за пътуване и преминаване на курс на бродерия.Прекрасни подаръци за начинаещи вышивальщиков кръстат бод и ентусиасти бродерия.

Спецификация:

Материал: плат Оксфорд

Цвят: както е Показано На Фигура

Пакетът Включва:

1 Бр Бродерия Проектния Чанта

Етикети: xs mouth cap малки възрастни

Държава/Регион на производство Китай
Стил светкавица
Произход CN(Origin)
Материал Друго
Брой 1 парче
размер 36
Цвят Многоцветен
Воспользуйся Плетене
Тип Друго
търговска марка фитил

Напишете отзив

Бродерия На Проектния Чанта Шевна Плетене Чанта,Елегантен Практичен Кука За Плетене На Една Кука

Бродерия На Проектния Чанта Шевна Плетене Чанта,Елегантен Практичен Кука За Плетене На Една Кука

Описание: КАЧЕСТВО - Сверхпрочная оксфорд плат и вътрешна дебели ленти поддържат чанта в добра форма и осигуряват отлична защита на вашите апарати за бродиране. (САМО

Свързани продукти