Тактическа Жилетка D3CRM 3 бр./компл. Ловен Тактическа Жилетка ABS Mag Подсумок ABS Quick Insert Set Mag Carrier Клип

Нов

6.92лв.

/ 8.34лв.

В наличност

Снимки и описание: Името на продукта: ЧАНТА МК3 / МК4

КАЧЕСТВОТО на 100% чисто НОВ ГАРАНТИРАНО комплект от 3 теми, Подходящи за различни найлонови притежателите на списания(Като MK17 47 74 AR и т.н.) Списък на пакетите:3ШТ Жилетка Клип (НЕ включва други елементи, както е показано на снимките)

Доставка:

Ние изпращаме стоки по целия свят.Ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 1-2 работни дни след извършване на плащането.Детайл потопен от въздушна поща Стълб КИТ, достига по-голямата част от страните в рамките на 15 до 22 дни.

Ако трябва да изберете EMS,моля, свържете се с нас.Но трябва да се налагат допълнителни транспортни разходи.

Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 25 дни.Ако не получите продукт с по 25 дни, моля, свържете се с нас, ние ще изследваме и ще решим проблема на доставка.

Правилата на връщане:

Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.

Цената на доставката се заплаща от купувача.

Други Политики:

1.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

2.Сериозен Купувач Само!Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.Свържете се с нас, Ако имате някакви проблеми.Моля

За контакти.

Ако имате някакви проблеми.Моля, свържете се с нас .

Етикети: airsof тактическа жилетка, мультипокет, страйкбольная нагрудная инсталация, официална жилетка, армейски елек за мъже, тактическа жилетка, страйкбольная броня, сандък, товарен жилетка мъжете, страйкбол jpc

Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Материал PU
Пол МЪЖ
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Тактическа Жилетка D3CRM 3 бр./компл. Ловен Тактическа Жилетка ABS Mag Подсумок ABS Quick Insert Set Mag Carrier Клип

Тактическа Жилетка D3CRM 3 бр./компл. Ловен Тактическа Жилетка ABS Mag Подсумок ABS Quick Insert Set Mag Carrier Клип

Снимки и описание: Името на продукта: ЧАНТА МК3 / МК4 КАЧЕСТВОТО на 100% чисто НОВ ГАРАНТИРАНО комплект от 3 теми, Подходящи за различни найлонови притежателите на списания(Като

Свързани продукти