Тактически Страйкбольные Слушалки Лов, Стрелба Слушалки Военен Шлем CS Wargame Слушалки Dr. Комуникационни Аксесоари

Нов

30.03лв.

/ 46.19лв.

В наличност

Характеристики:

1. Сменяем микрофон: Този продукт е подвижен микрофон, който може да бъде свободно се регулира от ляво на дясно, което е много удобно.

2. Бионические текстурные слушалки: Този продукт е оборудван с бионическими текстурными слушалки, изработени от звуконепроницаемого памук и ABS (допълнително антивибрационного влакна) материал.Той е много удобен в чорап и дълго време няма да бъдат изложени на стрес.

3. Прибиращ сгъваема конструкция: Този продукт отнема слайд-изложени сгъване конструкция, която е удобна за съхранение и да се адаптира към различните кръгове на главата, а също и много удобно за използване.

4. Чист звук: Този продукт е ефективен за звукоизолация на 27 децибела, а разговор е ясен и гладко, което е много удобно.

5. Оборудвана с конектор релса шлем: Този продукт е снабден с конектор релса шлем, който може ефектно да се фиксира и не е лесно да се падне.

Описание:

1. Този продукт представлява слушалки без функция за намаляване на шума и за намаляване на шума.Трябва да се използва с ПР без батерии.

2. Този продукт е подходящ за стрелба с лък, конна езда, лов, кайтсърф, моторни лодки, тактически игри и други дейности за отдих и развлечения, много практичен.

Технически характеристики:

Цвят: Сив, Зелен, Кал

Приложимо пол: Унисекс

Применимая обиколката на главата: подходящ за потребители с обиколката на главата 52-64 см

Опаковка: опаковка

Материал: Звукоизолирани памук, антиблокираща система (ABS добавен вид на сеизмичния влакна)

Системен чип: HS-WST05 (чипове пет поколения)

Независимо дали е водоустойчив: вода-репелент

Изолация: ефективната звукоизолация на 27 децибела

Функция за намаляване на шума пикап: няма

Пакет Са Включени:

1 х Каска тип слот за слушалки

Бележки:

1.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2.Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Етикети: страйкбольное оръжие, тактически аксесоари molle, тактика шлем, аксесоари за еърсофт оръжия keymod, каска ушни прикачни устройства за защита от шума, бронирани каска, каишка на раница, бърз каска, страйкбольные слушалки, страйкбольный каска

Произход CN(Origin)
Тип слушалки

Напишете отзив

Тактически Страйкбольные Слушалки Лов, Стрелба Слушалки Военен Шлем CS Wargame Слушалки Dr. Комуникационни Аксесоари

Тактически Страйкбольные Слушалки Лов, Стрелба Слушалки Военен Шлем CS Wargame Слушалки Dr. Комуникационни Аксесоари

Характеристики: 1. Сменяем микрофон: Този продукт е подвижен микрофон, който може да бъде свободно се регулира от ляво на дясно, което е много удобно. 2. Бионические

Свързани продукти