Автоматична Електрическа Мелница за Пипер и Сол Мелница Лесен Пепър Подправки Зърнени Мелници Порцелан Шлайфане Жило Кухненски Шлифовъчни Инструменти

Нов

8.32лв.

/ 13.86лв.

В наличност

Пластмасов Електрически Пипер, Сол, Подправки, Мелница Мелачка за Подправки Кухня Опесъчаване Инструмент за Готвене-Ресторанти

Характеристика:

1. Материали, мелница за пипер е изработена от неръждаема стомана и ABS пластмаса.Това е доказателство за ръжда и коррозионностойкое, и няма да се отрази на вкуса на подправките.

2. Регулируема грубост, просто настройте грубост подправки от фини или груби.

3. Удобен дизайн, безжична батерия хранене дизайн го прави лесно да се движат.

4. Херметичен, с капак, за да запази масата, в чистотата.

5. Лесен за употреба, една дейност ръце, лека, за да натиснете бутона.

6. Лесна за почистване, подвижни части за лесно почистване.

7. Прилагането на хеликоптер може да се използва със сол, черен пипер, сух черен пипер и други подправки.

Спецификация:

Материал: ABS + неръждаема стомана

Цвят: Черен /Червен /Бял

Размер: 225 * 52 * 52 мм/8.85*2.04*2.04"

Тегло: 220 грама

Батерия: батерия 4 * AA (не са включени в комплекта)

Цвят: Черен, Бял, Червен

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, изчакайте 1-2 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опаковка:

1 Х Електрическа Мелница За Пипер

1 X Ръководство На Потребителя

1. Всички детайли ще бъдат два пъти проверени и добре опаковани, преди да изпратите.Продукти

ще бъде изпратено в рамките на 3-7 работни дни след като клиентите ще плащат по поръчка.Защото ние имаме хиляди на поръчки всеки ден.Ние трябва да аранжировать изпращане на един поръчка на една поръчка.Искаме продукти, за вас ВЪЗМОЖНО най-скоро.

2. Ние само ще изпратим на подтвержденному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. Обикновено доставката на пратката до местоназначението отнема около 20-60 работни дни(за по-отдалечените райони това може да отнеме малко време).Междувременно,можете да изберете DHL Express, за да се съкрати времето за доставка, ако се нуждаят спешно от вашата поръчка.

4. Ако не получите поръчката си в срок от 60 работни дни,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

1. Ако не сте доволни от стоката,когато я получите, моля, върнете го в продължение на 10 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с нас, преди да го върне.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане.

3. Ние ще ви възстановим пълни с пари,до получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари.

4. Ако стоката е повредена по време на транспортирането или не може да се използва нормално,моля, свържете се с реални снимки на продукта, и ние ще ви възстановим парите.

Етикети: смесител за течности, по-сериозен инструмент, за подправки, хеликоптер пипер, черен пипер, лента за опесъчаване машина, инструмент милгрейна, КУХНЯ, прибори за готвене, момиче с колан

Документ ce
Батерия Батерия 4 * AA (не са включени в комплекта)
Функция Сухо Шлайфане, Смесване, Смесване
Капацитет (л) 0,5 Л
Цвят Черен /Червен /Бял
размер 225 * 52 * 52mm/8.85*2.04*2.04
Стил Преносим
Произход CN(Origin)
Мощност (W) 750 W
номер на модела /
Материал на съда неръждаема стомана
Дължина на кабела (м) /
Материал ABS + неръждаема стомана
Характеристики Затирание
Тегло 220g
търговска марка ХАЙМАИТОНГ

Напишете отзив

Автоматична Електрическа Мелница за Пипер и Сол Мелница Лесен Пепър Подправки Зърнени Мелници Порцелан Шлайфане Жило Кухненски Шлифовъчни Инструменти

Автоматична Електрическа Мелница за Пипер и Сол Мелница Лесен Пепър Подправки Зърнени Мелници Порцелан Шлайфане Жило Кухненски Шлифовъчни Инструменти

Пластмасов Електрически Пипер, Сол, Подправки, Мелница Мелачка за Подправки Кухня Опесъчаване Инструмент за Готвене-Ресторанти Характеристика: 1. Материали, мелница

Свързани продукти