LED Strip LED Светлини USB LED Decoration LED Backlight Lamp LED Лента RGB 5050 Colors With Changing APP Bluetooth Remote Control

Нов

16.48лв.

/ 36.63лв.

В наличност

Характеристики на продукта:

Лесна инсталация-Тези led светлини също можете да инсталирате за секунди, просто почистете и залепете, щепсела и да играе.

Капацитет на рязане конструкция-Тази серия дава възможност на всяка разфасовка 1 светодиод по рязане на етикетите, за да настроите дължината на led лампи.

Широко ползи--цвят на Светлината чрез промяна на подходящи за живот стаи, спални, кухни, стълби, кабинет, автомобили ,магазини и е само украса на партията закрити помещения или на друго подово като се установяват на лагер или на пикник на ноче.

Три Режима На Управление

Управление На Приложения

Сканиране на QR кода на контролера, се изтеглят приложението и се свържете чрез мобилен телефон.Може да се използва без да се регистрирате 16 милиона цвята, могат да се избират произволно, инсталиране комбинация и баланс на цветове себе си.

дистанционно управление

IR дистанционно управление, можете да регулирате яркостта на светлинната лента и скорост на промяна на цвета.Уверете се, че между дистанционното управление и приемника няма препятствия, както и разстоянието не надвишава 16,4 фута.

3 Бутона За Управление

Три бутона се използват за промяна на цвят, смяна и смяна на режима, продължително натискане на бутон превключвател за изключване на светлинната лента.Вграден микрофон, светлинна ивица светлина може да танцува с музика или друг глас.

BLUETOOTH LED STRIP СВЕТЛИНИ APP MODE

Музикален режим

Невероятен музикален режим, можете да синхронизирате любимата си музика в приложението за възпроизвеждане.Лека лента за танци в ритъма на музиката.Изберете го, за да добавите романтичен, прекрасна и красива атмосфера на вашето парти.Това поместит вас и вашето семейство в приятна и релаксираща обстановка.

Режим на микрофона

Вграден чувствителен звуков сензор, светлината ще танцуват в ритъма на звука, хората ще танцуват неволно, като вашето парти е по-ритмична, хората ще бъдат по-развълнувани.Това ще ви позволи да получите едно незабравимо преживяване от купоните.

Режим таймер

Можете да изберете определен период от време, за да включите или изключите светлинна ивица, която може да ви помогне да заспите или да ви напомнят за да се изправи.През нощта можете да изберете топли цветове, за да придружава детето по време на сън и прогони страха от тъмнината.Рано сутринта на ярки цветове, които символизират добър ден, да ви напомня за необходимостта да ставам.

Етикети: d4ge 400dca r2, ленти led светлини aut, led rgb ивица usb, fita led usb, led rgb, bestope led светлини, d3ge 400sma r2, barra led samsung, под лампа външен, led RGB лента

Модел led чип SMD5050
търговска марка FHJHX
Тип елемент Стриптийз
Документ СМС
Това Е Едно Интелигентно Устройство ДА
Мъжки USB
Вид на лентата SMD
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

LED Strip LED Светлини USB LED Decoration LED Backlight Lamp LED Лента RGB 5050 Colors With Changing APP Bluetooth Remote Control

LED Strip LED Светлини USB LED Decoration LED Backlight Lamp LED Лента RGB 5050 Colors With Changing APP Bluetooth Remote Control

Характеристики на продукта: Лесна инсталация-Тези led светлини също можете да инсталирате за секунди, просто почистете и залепете, щепсела и да играе. Капацитет на

Свързани продукти