Аниме Attack on Титан Яке, AOT Shingeki no Kyojin Train Corps Яке на Константин Jaeger Cosplay Костюм Игра Аниме, Японски Хелоуин

Нов

20.49лв.

/ 23.02лв.

В наличност

Моля, обърнете внимание: ние имаме една фабрика cosplay и предлагаме на едро цена на дребно,имаме десет годишен опит в дизайна на cosplay, мода.Ние можем почти шият по поръчка костюми от всякакъв размер, цвят и стил.

Добро качество на продукта, по-ниски цени.

Направени по поръчка-това не е проблем,когато си изберете един вариант на размер,моля, дайте своя размер измерване.

В комплекта: кожено Яке

мога да продаде отделни части,например: Колан или палто и т.н. ако трябва,моля ,СВЪРЖЕТЕ се С НАС.

ако не получавате cosplay дрехите, която ви е необходима в моя магазин , вие можете да се свържете с нас и да предостави подробни снимки и името на герои ,ние също го правим и даваме най-ниската цена.моля, СВЪРЖЕТЕ се с НАС, благодаря ви!

Измерване на елемента може да се различават малко.Цветовете могат да се различават малко от светлинни ефекти в студиото.Списък на предметите-това сме НИЕ.Великобритания AU размер,не азиатски размер.За да осигурите най-добрата във форма, моля имайте цялостна проверка на данните за размера преди да поръчате;

Важно:Моля да ни предоставите следните измерване на колкото се може по-скоро, когато спечелите търг(копирайте този график и да го изпратите на нас)

Моля изпратете ни точните размери, и нашият шивач ще остави около 3-5 см пространство в съответствие със стила на костюма.За целите на измерване на времето на производство е около 7-10 дни.По време на натоварения сезон,или за сложни костюми,или за някои непредвидими събития(например,извън материала), времето на производство на много повече, отколкото обикновено.

1. МОГА ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ . ( С Изключение На Китай )

2. Поръчките се обработват в рамките на 24-48 часа след потвърждаване на плащане.

3. Ако спешно се нуждаете,моля, платете ни Обикновено ние изпращаме стоката на DHL.Epacket.EMS.etc.цената е около 7-10 дни .

(ако искате да промените адреса за доставка,моля )

4. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля .Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Продуктът Не е получен

Моля, ако стоката не пристигне, в рамките на 30 дни.Ние ще се свържем с поща и ще ви изпратим липсващата стока повторно.

Повреден Елемент

Моля, ако стоката е повредена при пристигане.Полезно е да ни изпратите имейл със снимка.Ние ще ви предложим решения в такива случаи.Пълно възстановяване на сумата или замяна ще бъде гарантирана.

Както се очаква

Моля, ако стоките не са такива, както се очаква.Моля, приложете снимка и описание, ако е възможно.Ние ще работим с вас за решаване.

Рекламации за връщане

Моля, ако искате да върнете продукта.Ние приемаме рекламации за връщане в рамките на 30 дни след получаване на стоката.

Ние поддържаме високи стандарти на качеството Пет звезди и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!положителна оценка е много важна за нас.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: атака на титан, атака титанов щанга с меч, атака на тъканта на титан, атака на титан верижна ключ, cosplay haikyuu, бански костюми на русалки, перука дазай, атака титанов якета, cosplay микасы, chocola cosplay

Пол Унисекс
Случай Хелоуин и парти
Произход CN(Origin)
Компоненти Якета
Специална употреба костюми, Костюми и Аксесоари
Отдел име Възрастен
номер на модела JS68802
Тип елемент Якета и палта, атака на титан
Съдържанието на пакета яке
Категория Костюми За cosplay
Тип на източника на Аниме
Източник Тип 2 ИГРАТА
Аксесоари яке
Страните-източници на Япония и Южна Корея
Герои атака на титан
Материал Polyester, Кепър

Напишете отзив

Аниме Attack on Титан Яке, AOT Shingeki no Kyojin Train Corps Яке на Константин Jaeger Cosplay Костюм Игра Аниме, Японски Хелоуин

Аниме Attack on Титан Яке, AOT Shingeki no Kyojin Train Corps Яке на Константин Jaeger Cosplay Костюм Игра Аниме, Японски Хелоуин

Моля, обърнете внимание: ние имаме една фабрика cosplay и предлагаме на едро цена на дребно,имаме десет годишен опит в дизайна на cosplay, мода.Ние можем почти шият по поръчка костюми

Свързани продукти