JDecflo ОРИГИНАЛЕН WiFi Антена Гъвкав Кабел за iPhone 11 11pro 11promax Извади Wi-Fi Антена Приемник на Сигнала Подмяна на Лентата

Нов

7.67лв.

/ 12.18лв.

В наличност

За Търговия На Едро:

Ако имате нужда от повече продукти или сте търговец на едро, моля свържете се веднага за списъка си с цитати и информация за задължения за доставка.

WhatsApp: +85368681180

На вниманието на

1. Моля, уверете се, че знаете как да инсталирате и замени на този елемент, това не е проста работа за тези, които нямат технически умения с демонтирането или поставяне на мобилни телефони/мобилни телефони.

2. Препоръчваме професионално инсталиране,използвайте професионални инструменти за замяна,ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които могат да бъдат причинени от неправилна работа.Ние имаме голям опит в това,ако имате някакви трудности със замяната, моля,да споделите с нас, ние ще ви науча, как да го накарам да работи.

3. Нашите продукти се продават на разумна цена,цена на дребно само с малка печалба, за да се запази нашият магазин работи.Ако имате едро поръчка,след запитване моля, преди да поръчате място,ние признаваем може да се договаря цена с поръчки количество.

4. Ако експресна доставка генерира цени, моля, обърнете внимание, че ако не плащат митата по лични причини, ние се отказваме от връщането.

5.Ние не носим отговорност за грешен адрес за доставка

Опаковка

1. Всички подробности първоначално нови,ние пакетираме всеки детайл с фолио sealable чанта който обвити с чанта мехур,и се поставя в трудна кутия, за да осигури безопасност на стоките по време на изпращане.

2. Моля,обърнете внимание,че някои неща са доста малки, моля, бъдете внимателни, когато распаковываете своя парцел, в случай, че те липсват или са скрити.

Доставка

1. За поща, ние използваме стандартна доставка Energybg.eu, която е по-сигурна, по-бърза и стабилна, с проследяване на NO.to следете своя парцел навреме.

Срок на доставка(работни дни):

2. DHL:3-7 дни

3. UPS:3-7 дни

4. Fedex:3-7 дни

5. EMS:5-10 дни

6. Energybg.eu Стандартна доставка : 10-25 дни

Гаранция и Връщане

1. Всеки един продукт е внимателно проверен и тестван в добро състояние, преди да бъдат пакетирани,ако сте разочаровани стока или имате някакви проблеми,моля,свържете се с нас,ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи.

2. Ако получите дефектна или грешна информация, моля,направете снимка, да ни изпратите, ние ще проверим и ще ви изпратим нова.

3.Върнати детайли имат оригинална опаковка ще бъде високо оценена и ще трябва да заплащат допълнителна цена за доставка.

Коментари

1.Моля, оставете положителен отзив след потвърждение на доставка, 5 старта ще бъде високо оценена.

2. Обратната връзка е много важна за нас,моля, не се оставяйте на отрицателна обратна връзка, преди да се свържете с нас.Ако имате някакви проблеми и недоволство,моля,уведомете ни, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема навреме.

Етикети: кабел iphone 5s кратък, зарядно устройство iphon, oneplus wifi антена кабел, гъвкави кабели kss, антена vi fi, дънна платка mi a2 lite, такса huawei p30 lite, кабелен iphone, гъвкав кабел за дисплей с течни кристали, extencao wifi антена

Съвместим марка Apple iPhones
Произход CN(Origin)
- Брой детайли Wifi Antenna Flex Cable
търговска марка Дж. Декфло
номер на модела Wifi Antenna Flex Cable
Воспользуйся Антена На Wi-Fi
- Съвместимост с За iPhone 11 11pro 11pro max
Документ Няма

Напишете отзив

JDecflo ОРИГИНАЛЕН WiFi Антена Гъвкав Кабел за iPhone 11 11pro 11promax Извади Wi-Fi Антена Приемник на Сигнала Подмяна на Лентата

JDecflo ОРИГИНАЛЕН WiFi Антена Гъвкав Кабел за iPhone 11 11pro 11promax Извади Wi-Fi Антена Приемник на Сигнала Подмяна на Лентата

За Търговия На Едро: Ако имате нужда от повече продукти или сте търговец на едро, моля свържете се веднага за списъка си с цитати и информация за задължения за доставка. WhatsApp:

Свързани продукти