400 г Сушени естествени цветя букети чист натурален лавандула цветен букет лавандулови цветове

Нов

51.88лв.

В наличност

Описание на продукта

1.Тип: Връзка Сушена Лавандула 2.Материал: Естествени Сушени растения 3.Цвят: Лилаво

Характеристики на продукта

1.Идеален за домашен интериор,подове,градина,столова,хотел,магазин,сватби и т.н., навсякъде, където вие искате да украсите с цветя.Прекрасен подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, рождени дни и други тържествени събития. 2.Устойчивост, може да се използва непрекъснато за повече от една година, не подлеубежал сезонни ограничения, обикновено не избледняват. 3.Добавете художествена атмосфера на околната среда и направете среда по-ароматна. 4.Моля, сложи го на сухо място, не слагайте го по мокро помещение, сухи цветя, трябва да е дишаща.поставете в топла слънчева светлина за няколко часа, самият струята ще е по-пълни отново .

Подробности Imaget

Товарене и доставка

Ние внимателно проверяваме всеки детайл, преди да изпратите.Тъй като размерът на опаковки и други причини, цената на доставка не е много точно.ако имате нужда от друга доставка ( DHL\UPS\FedEx\TNT.и т.н.), моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем най-добрата цена!

Забележка

1.Бъбреците лесно да падне, когато разклатете ги, бъдете внимателни, за да се купят, ако не сте против. 2. Моля, имайте предвид, че всички размери и цветове може да има малко отклонение при ръчно измерване и екрана на дисплея.

Етикети: изкуствена синята роза, секс-декорация за стена, плакат секс, секс в спалнята, декор на цвете, the office tv, детска възглавница възглавница, ранункулус, европейският цвете, извита цвете

Тип Естествено растение
Опаковката Съдържа снопове от лавандула
цветен стил Букет цветя
Обща Дължина 40-50 cm
Цвят Лилаво
Стил Цвете
Име Натурален връзка сушена лавандула
Материал ратан
номер на модела 1026-4
Случай Сватба
Класификация Сухи цветя
Нето тегло 400 г

Напишете отзив

400 г Сушени естествени цветя букети чист натурален лавандула цветен букет лавандулови цветове

400 г Сушени естествени цветя букети чист натурален лавандула цветен букет лавандулови цветове

Описание на продукта 1.Тип: Връзка Сушена Лавандула 2.Материал: Естествени Сушени растения 3.Цвят: Лилаво Характеристики на продукта 1.Идеален за домашен интериор,подове,градина,столова,хотел,магазин,сватби

Свързани продукти