VOZCVOX Електрически Велосипед 26" Планински Велосипед 48 1000 W Ebike За Мъже 12.8 Ah литиево-йонна Батерия 3,5-инчов LCD Дисплей Мазнини Гуми Сгъваема

Нов

2 667.53лв.

В наличност

ПАРАМЕТЪР НА ПРОДУКТА

-Двигател: 1000 W бесщеточный (95 Н·М)

-Време за зареждане: 5-6 часа

-Батерия: литиево-йонна батерия 48 12,8 Ah

-Тегло на пратката: 200 кг

-Тип на колелата: 26" дебела гума

Размер на рамката: 17 инча (алуминиева сплав)

-Размер на колелата: 26 * 4,0 инча

-Максимална скорост: 40 км/ч

-Спирачка: хидравлична двойно дисковата спирачка (автоматично изключване захранване при спиране)

-Време на автономна работа в чист електрически режим: 55-60 км

-Цвят: зелен/червен

ВЪЗМОЖНОСТИ

1. Пълна окачване на предната и задната част на окачване могат ефективно да намали пътните неравности, както и седене в колата по време на път

2. Ергономичната седалка регулируема седалка е подходяща за хора, ръст 165-200 сантиметра.За него е по-удобно да се вози, а на седалката със задните светлини е по-безопасно шофиране през нощта.

3. С автобус: 26*4,0-инчов дебела гума, по-готин външен вид, здрава конструкция, голям размер на гумата в контакт със земята, повишено триене и износоустойчивост гумени оф-роуд гуми ви позволяват да се вози по различни пътища.

4. Достъпно тяло: телесно тегло 25KG, сгъваема конструкция, лесна за това да се съберат, малък е след сгъване, може да се постави в канал за кола, лесен за носене.

5. Батерия с голям капацитет: дизайн източник на захранване 48 12,8 AH, батерията е на 50-60 километра в чист електрически режим.Има два начина за зареждане: облекчаване на обвинение или го зареждате директно на ebike.

6. Ние гарантираме, че нашата продукция е с високо качество и сертификати CE, както и търговски фактури могат да бъдат забелязани.Ако има някакви проблеми с качеството след покупката, ние можем да предоставят безплатни услуги за връщане и размяна.

3 РЕЖИМА НА ШОФИРАНЕ

-Режим на каране

Моторът не работи, както и мощността се осигурява от педала на човек за движение напред.В този режим общото тяло по-трудно, че е подходяща, когато искате да спортува.Този режим също може да се използва при исчерпании мощност.

-Режим На Херметизация

Включете превключвателя на ключа батерията и двигателя се активира.Мотор и човешката педала работят заедно, за да предоставят храна.Вие ще се чувствате много спокойна по време на езда.В този режим може да пести заряда на батерията.Той е подходящ за каране на дълги разстояния.

-Чист Електрически Режим

В този режим трябва само да включите захранването, за да активирате своя двигател и да се обърне дроссельную амортисьор, за да се насладите на натоварения с капацитет 250-ваттного високоскоростен бесщеточного на двигателя.

ЗА СРЕДИННОСТИ КОД

ЗЕЛЕН/ЧЕРВЕН -2 БАТЕРИИ

Това означава, че в допълнение към основния продукт и оценят дарове, има допълнителна дубликат на батерията при изпращането.

ПОСЛЕПРОДАЖНАЯ ГАРАНЦИЯ

1. Гаранционния срок на износени части е 3 месеца: - спирачка/гума/батерията/

2. Когато анормален продукт, моля свържете се обслужване на клиентите колкото се може по-скоро и ние ще бъдем щастливи да разреши проблема за вас.

Етикети: преносим електрическа инвалидна количка, мотора e, колелото на одноколесного наем, под наем, верига ebike мтб, фиксиран сгъваем електрически велосипед, комплект ebike батерия, ebike, мръсотия под наем плекак, под наем электр

Произход CN(Origin)
Размер на колелото 26"
източник на захранване Литиева Батерия
Двигател Бесщеточный
Максимална Скорост 30-50 км/ч
Напрежение 48V
търговска марка VOZCVOX
Номинална пассажировместимость Две места
Материал на рамката Алуминиева сплав
Стил Луксозен Тип
Сгъваема ДА
Документ ce
Диапазон на мощност 31 - 60 км
Мощност > 500w
номер на модела V01

Напишете отзив

VOZCVOX Електрически Велосипед 26

VOZCVOX Електрически Велосипед 26" Планински Велосипед 48 1000 W Ebike За Мъже 12.8 Ah литиево-йонна Батерия 3,5-инчов LCD Дисплей Мазнини Гуми Сгъваема

ПАРАМЕТЪР НА ПРОДУКТА -Двигател: 1000 W бесщеточный (95 Н·М) -Време за зареждане: 5-6 часа -Батерия: литиево-йонна батерия 48 12,8 Ah -Тегло на пратката: 200 кг -Тип

Свързани продукти