Двойката Огледала за Обратно виждане LED Динамични Насоки на Завоя За Volkswagen Tiguan MK1 2008-2016 Авто Показател Мигалка Сияние на Лампата

Нов

47.71лв.

/ 73.40лв.

В наличност

Подходящ за:

За Volkswagen Tiguan MK1 2008-2016

Уважаеми клиенти, преди да закупите този продукт, моля, потвърдете, дали вашия автомобил поддържа функция за подово осветление.Ако колата не разполага с функция за подово осветление, бяла етаж лампа на този продукт може да не работи! ! !

Нашият продукт: ☛ Предоставяне на инструменти на инсталацията. ☛ Най-високо качество и най-добрата цена. ☛ Красив кехлибарен стримерный светлина. ☛ Гарантирани квалификациите сертификати. ☛ Висока яркост и ниска консумация на енергия.

Нашето предимство: ✿ Ние сме директни продажби фабрики на марката, от първа ръка за доставка.Така че ние можем да предоставим на нашите клиенти най-добрата цена и високо качество на продуктите. ✿ Нашият магазин подкрепя доставка и продажба на едро.Никаква информация за магазина и реклама в пакета не.Надявам се на дълго сътрудничество. ✿ Забележка: Този продукт не е ръководство за инсталиране и изискват професионален монтаж. (Можете също така да се провери примери видео инсталация на началната страница на магазина си.) Моля, прочетете внимателно модел fiting и година на производство на продукта преди покупката, както и потвърдете, отговарят ли е формата и размера на вашия автомобил.Ако имате някакви въпроси, моля първо се консултирайте.

За бизнеса:

Нашият магазин е отворен за целия свят, и ние сме решени да изпраща качествени и евтини продукти от целия свят, както и да предоставят качествени услуги на приятели по целия свят.

✉ Нашата подкрепа магазин Drop-shipping & Wholesale.send без реклама на магазина.ние можем да предложим сметка.ако трябва, моля, свържете се с нас.

За доставката:

✈ Нашият магазин поддържа онлайн стандартна логистика малки пакети, която е много стабилна, бързо и удобно.

✈ Нашия срока на доставка логистика магазин се определя в съответствие с разстояние между вашата страна и Китай.тя винаги приемайте: 7~40 дни.Чрез проследяване на броя може да се проверява онлайн чрез уебсайта на доставка.

✈ Нашата подкрепа магазин оставя съобщение за поръчки. (Митата е отговорност на купувача.Ако митническо ви казва, че сте извършили митническо оформяне, моля, направете работата за митническо освобождаване в срок и заплащане на митнически такси.)

За следпродажбено обслужване на едно:

✪ Ако не се получи, поради логистика изгубен пакет, моля, свържете се с нас и ние ще възстановим напълно пари, за да гарантираме вашите права.

✪ Ако има някакви проблеми с качеството, не разбиване на продукт и незабавно се свържете с нас.Ние ще проверим и ще ви предоставим най-доброто решение.

✪ Ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте ни 5 звезди за обратна връзка.

✪ Ако не сте доволни или имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас преди да даде обратна връзка или спор.аз дам най-доброто решение.Благодарим ви!

Етикети: volkswagen tiguan, фолксваген, vw tiguan 2013 rline, vw tiguan 2013 signal, passat cc, CHEVROLET, vw tiguan 2008 r line, шаран, vw шаран, голф 6 led мигач

Вид на интерфейса Няма
търговска марка ГИСАЕВ
Произход CN(Origin)
Характеристики 5 За Volkswagen Tiguan Динамичен Указател на завоя
Мощност w
Тип елемент Мигач
Характеристики 4 Индикатор Мига Стримерными светлини
Характеристики 3 Led Динамичен Поредната Мигалка
Името на модела Огледало за обратно виждане указател на завоя за VW
Тигуан-Годината на производство 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Люмены 2400Lm
Характеристики 7 Автомобилна динамично осветление огледала за обратно виждане
За Марки/Модели Превозни Средства Volkswagen
Характеристики 2 Авто Динамичен мигач За VW
Характеристики 1 Динамичен LED Указател на завоя
Модел На Volkswagen тигуан
Характеристики 6 Led автомобилни динамични въртящи се светлини за Volkswagen Tiguan MK1 2008-2016
Тегло на продукта 470g
Напрежение 12V
Цвят Черен

Напишете отзив

Двойката Огледала за Обратно виждане LED Динамични Насоки на Завоя За Volkswagen Tiguan MK1 2008-2016 Авто Показател Мигалка Сияние на Лампата

Двойката Огледала за Обратно виждане LED Динамични Насоки на Завоя За Volkswagen Tiguan MK1 2008-2016 Авто Показател Мигалка Сияние на Лампата

Подходящ за: За Volkswagen Tiguan MK1 2008-2016 Уважаеми клиенти, преди да закупите този продукт, моля, потвърдете, дали вашия автомобил поддържа функция за подово осветление.Ако

Свързани продукти