Комплект акрилни бои 24 Цвята 12 мл Нетоксични Акрилни бои Са идеални за рисуване

Нов

12.18лв.

/ 24.86лв.

В наличност

Характеристики:

OOTDTY

Комплект акрилни бои Artist-Quality Acrylic Paint Set - Суровини с най-високо качество, специално е избрал за производство на нашия прекрасен набор на акрилни бои.Боя премиум - клас плавно се плъзгат по повърхността, изсъхват бързо и остават същите красиви, както и в деня, когато те са били рисувани.Те са уникално формулиран да осигури максимална яркост и острота на цветовете.Независимо от това запознати ли сте с акрилни бои или опитен художник, определени бои 24 ярки цветове воспламенит въображението си.

Подходящ за рисуване върху най-различни повърхности - Хартия, Дърво, Камъни, Тъкани и Мазилка, Камък, Платно, Керамика, Стъкло, занаятчийска пяна, Пластмаса и много други.От изкуството, платно, бои, резервации на скрап и дори ноктите ви НИКОГА няма да се нуждаят от друг набор от бои, за да преследват своята страст!

Отлично Покритие и бързо изсъхване - 24 Ярки Основни Основни Цвята Акрилни Бои(по 12 мл Всяка), Дълги Богато Пигментирани, Наситени и имат Хомогенен Цвят.Крем консистенция и високи пигменти осигуряват по-голяма покриваща нуждите на способността за по-големи площи и малки части.Смесва лесно и бързо изсъхва.Бързосъхнеща формула ви позволява незабавно да се прилагат допълнителни слоеве или добавят други елементи в работата си.

Идеален избор за подарък - Чудесен подарък за деца и възрастни, начинаещи и професионални художници.Новост Празник и подарък за рождения Ден на Избор за вашите Творчески приятелите и семейството!

Сигурността е гарантирана - Нашата висококачествена акрилна боя отговаря на стандартите за безопасност ASTM D-4236 и EN71-7.Той е безопасен, нетоксичен, натуральен, не съдържа киселини, екологично чист.Родителите не се притесняват за сигурността на боя, когато деца и деца рисуват.

Технически характеристики:

Материал: Акрилна боя

Капацитет: 12 мл

Цвят: 24 Цвят

Количество: 1 Комплект

Забележка:

Моля,позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:(Няма търговията на Дребно пакет)

1 x 24 Цветна Акрилна боя Комплект

Етикети: yuri plisetskiy backlight

Красящая сряда Хартия
Произход CN(Origin)
Опаковка Комплект
Тип Акрилни Бои

Напишете отзив

Комплект акрилни бои 24 Цвята 12 мл Нетоксични Акрилни бои Са идеални за рисуване

Комплект акрилни бои 24 Цвята 12 мл Нетоксични Акрилни бои Са идеални за рисуване

Характеристики: OOTDTY Комплект акрилни бои Artist-Quality Acrylic Paint Set - Суровини с най-високо качество, специално е избрал за производство на нашия прекрасен набор на акрилни

Свързани продукти