Луксозна Чанта през рамо за жените Летни дамски Верига Crossbody Малък Телефон Ежедневни Решетка на Чантата на Седлото Сцепление Messager Чанти #40

Нов

10.49лв.

/ 11.66лв.

В наличност

RM22026035409113690 1> Моля, проверете размера и подробни снимки, преди да се плати. 2> поради разлика в метода на измерване, моля, позволете 1-3 см в отклонение на размера. 3> Може да има малка разлика в цвят, защото настройките на монитора на компютъра и светлина.

Състояние: 100% чисто Нов и Високо качество-Цвят: Както е показано Материал: Размер: * * см Packa ge включва: 1 x чанта , (други аксесоари на снимките не са включени.) Моля, обърнете внимание : 1. Моля, прочетете нашата таблица с размери, преди да го купите. 2. Ние ще ви изпратим пакет ВЪЗМОЖНО най-скоро. 3. Пред плати проверете вашия адрес.

цена на едро моля свържете се с нас и ние ще предоставим на директна доставка

Подробно Шоу

Модна шоу

Цветното шоу

1> Ние предлагаме на дребно, на едро и директна доставка .Ако трябва да сме доставили директно на вашите клиенти, моля, оставете ни съобщение.Ние няма да се предложат в пакет карти, свързани към нашия магазин.Ако имате нужда от голям поръчка, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти.Ние имаме нашата собствена фабрика и ще ви предложим най-добрата цена. 2> Ако поръчката ви достигне определена сума, ние ще изпратим чрез DHL, UPS, FedEx, и EMS безплатно.

1> Информация ще бъде надеждно опаковани и изпратени възможно най-скоро. 2> Моля, уверете се, че за адрес на доставка и телефон са правилни.Поради бързото надзорен процес, ние не можем да приеме искането за промяна на друг адрес, след получаване на поръчката. 3> Ние също така предлагаме експресни методи за доставка, т.е., DHL, UPS, FedEx, и EMS..., но ще трябва да плащат допълнително за тези услуги.Ако имате нужда от спешна доставка, моля свържете се с нас преди пускането на поръчката.

1> по-нататъшни проблеми са настъпили или се чувствате неудовлетворени, моля, свържете се с нас на първо място.Ние ще ви предложим задоволителни решения. 2> Моля, оставете ни идеални 5 звезди, ако сте доволни от нашите услуги. 3> надяваме се, че можем да направим всичко възможно за вас, преди да трябва да се оставя на отрицателна обратна връзка.

1> имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина. 2> Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият PO#. 3> Ние ще ВИ възстановим ПЪЛНО ПЛАЩАНЕ, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД КАТО купувачът и Продавачът да бъдат анулирани на сделката .ИЛИ можете да изберете замени.

Етикети: страничната опора yz450f

Испански monedero monedas
Интериор Вътрешен Джоб с цип
Основен материал PU
Вид модел Vintage INS Small Mini Ba
размер 12*19.5*4cm
ПОЛСКИ портмонетка дамская
номер на модела Жени
стиль1 Всеки Ден Празнична Парти, h
Пол Жени, Жени, Момичета, Жена, mujer,
Форма КЛАПАН
Обърната материал ПАМУК
Тип на затваряне Болт
Брой писалки/ремъци Единична стая
Външен вид Няма
Твърдост Мек
Тип чанти Куриерски Чанти
Стилове Реколта, Модни модели, елегантен
Украса Верига, заключване
Случай Гъвкави
Стил Модни модели, Проверка, Верига, Метални, Зипп

Напишете отзив

Луксозна Чанта през рамо за жените Летни дамски Верига Crossbody Малък Телефон Ежедневни Решетка на Чантата на Седлото Сцепление Messager Чанти #40

Луксозна Чанта през рамо за жените Летни дамски Верига Crossbody Малък Телефон Ежедневни Решетка на Чантата на Седлото Сцепление Messager Чанти #40

RM22026035409113690 1> Моля, проверете размера и подробни снимки, преди да се плати. 2> поради разлика в метода на измерване, моля, позволете 1-3 см в отклонение на размера. 3> Може да има

Свързани продукти