Пилешка престилка Еластично Пиле на Седлото Крило Върти Перо Протектор Регулируема Дрехи За Домашни Любимци Птици Chilken Рокля Птичи Престилка

Нов

1.99лв.

/ 3.32лв.

В наличност

Маркирани точки:

1,Защитник на гърба птици: Защитете пилета от мъжки пирони петел по време на размножителния сезон.Клевание в гърба ще доведе до линьку.

2. Защитете растеж на задните пера: Пилешка престилка може да покрие област, рана на гърба, за да помогне за заздравяването и регенерацията на перата.

3.Добра еластичност: Колан пилешки якета эластичен и има достатъчно място за разширяване и свиване, така че той няма да навреди на птица, когато го носите.

4、V-образен дизайн: V-образен пилешка престилка не е лесно да се промъкнат, може да покрие раната на гърба си, насърчаване на изцеление и прераждане на пера.

5、Чист хлопчатобумажный платно: Колан има добра еластичност и има достатъчно място за разширяване и свиване, така че той няма да пострада от птици по време на носене.

Спецификация:

Име: Пет Feather Back Protector

Материал: плат

Размери на продукта: около 22*24,5 см/9,66*9,65 инча

Размер на опаковката: около 18*8 см/7,09*3,15 инча

продуктовата носи етикет за услугата:

Протектор за пера на домашни любимци*1

Забележка:

Препоръчва се използването на режим малък екран за смартфони в рамките на 6,5 инча, а в режим на голям екран-на телефоните на над 6,5 инча.

Начини на плащане:

Можете да платите някоя от посочените по-горе начини, и моля, платете си в рамките на 3 дни след пускането на поръчката.

Плащането ще бъде потвърдена от Energybg.eu в рамките на 24 часа и ние ще обработим вашата поръчка, след като той бъде завършен.

Ако вашата поръчка ще бъде затворен от съображения за сигурност, ще трябва да подаде иск в Energybg.eu.

Възстановяване на средства, причинен от вдигането на поръчката, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага и обикновено отнема около 7-10 работни дни, за да влязат в профила си.

Доставка и опаковка:

Всички стоки са тествани и също така опаковани, преди да изпратите.Поръчките се доставят в рамките на 2-5 работни дни след извършване на плащането.

Тегло на опаковката чрез обикновен пост е ограничен на 2 кг. искаме отделно ако тегло над 2kg.

Това обикновено отнема около 15-60 дни, а може би и малко повече до някакъв пустош.

Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да получите пратката преди, и за това ще трябва да заплати разходите за доставка.

Връщане на стока и пари:

Ние ще ви изпратим отново или ще ви възстановим парите, ако пратката ще бъде загубена, повредена при транспорт или не е получена пратката.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Коментари:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителните отзиви, ние ще бъдем много благодарни.

Ако нещо не е така, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне, докато всичко ще бъде наред.

Етикети: задната част е от закалено стъкло xs max

Размер на опаковката около 18*8 см/7,09*3,15 инча
Материал Плат
номер на модела Пилешка Престилка Еластичен Пиле На Седлото Преди Перо Протектор
Размери на продукта около 22*24,5 см/9,66*9,65 инча
Произход CN(Origin)
Вид Селскостопански Животни пиле
Име Протектор в задната част на писалката домашни любимци

Напишете отзив

Пилешка престилка Еластично Пиле на Седлото Крило Върти Перо Протектор Регулируема Дрехи За Домашни Любимци Птици Chilken Рокля Птичи Престилка

Пилешка престилка Еластично Пиле на Седлото Крило Върти Перо Протектор Регулируема Дрехи За Домашни Любимци Птици Chilken Рокля Птичи Престилка

Маркирани точки: 1,Защитник на гърба птици: Защитете пилета от мъжки пирони петел по време на размножителния сезон.Клевание в гърба ще доведе до линьку. 2. Защитете

Свързани продукти