3D Покер Силиконови Форми Fondant Шоколад Глинени Форми на Alice Wonderland DIY Инструменти за украса на тортата Poker Card Hat Watch Shape

Нов

3.34лв.

/ 5.05лв.

В наличност

Материал:Силикагел

Цвят:като на изображението

Опаковка:1 бр.

Размер: Дължина*ширина*дебелина на 9*8,5*1 см;

Моля, обърнете внимание, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на сайта и действителните стока.

Точка се измерва на ръка, той може да бъде с размер от 1 см се различава.

Доставка:

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще достави поща на Китай,поща HK EMS,DHL,Fedex,по ваш избор при поставяне на поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

4.Ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите мита, вносни мита,данъци или други митнически такси.

5. Поради разлика в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

Продавате - Ние Изпращаме За Вас !

1> Ние можем да Ви предоставим снимки, ако ви Е Нужно.

a.Можете да изтеглите снимки от нашия магазин, описание бланка директно

b.Можете също така да изтеглите снимки от нашият официален магазин директно

c.Можете да копирате и качване на снимки с нашия шофьор Google, а цената може да е по нашите уеб сайтове

2> Как да стартирате потребителски елементи за Drop Shipping?

a.Стъпка 1 се Прикрепя към нас снимки

б.Стъпка 2 наричаме за него инв.

c.Стъпка 3 Започнете да изхвърлиш този продукт

25785

Етикети: мъжете вратовръзка покер, тема казино, батман покер часовници, ks watch, kaloyan, часовник в стил steampunk, card guard poker, кукла за торта, торта принцеса, автоматични часовници

Произход CN(Origin)
Документ CIQ
Материал Силикагел
Характеристика Съхраняват, Опазване на околната среда
Непристойная Снимка No
Секси внушающий No
Тип Инструменти За торта Прес-форми
търговска марка хедалия
номер на модела модел торта

Напишете отзив

3D Покер Силиконови Форми Fondant Шоколад Глинени Форми на Alice Wonderland DIY Инструменти за украса на тортата Poker Card Hat Watch Shape

3D Покер Силиконови Форми Fondant Шоколад Глинени Форми на Alice Wonderland DIY Инструменти за украса на тортата Poker Card Hat Watch Shape

Материал:Силикагел Цвят:като на изображението Опаковка:1 бр. Размер: Дължина*ширина*дебелина на 9*8,5*1 см; Моля, обърнете внимание, че поради светлинни ефекти,

Свързани продукти