Стилус Писалката най-Тънкия Връх Активен Стилус за iPad и За Android Телефони

Нов

20.44лв.

/ 28.39лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество

Характеристики:

Широка съвместимост: stylus pen е подходящ за повечето устройства със сензорен екран.Не е необходимо Bluetooth или приложение.И стилус подходящ за i-Pad Pro/ Air/Mini, за i-Phone 11 Pro/ Max/ XS//XR/ X/ 8/и писалка, подходящ за Samsung и други And-roid телефони или таблети, и той е подходящ за IOS, и за Android, и за системи на Windows.

Актуализиран върха на писалката: Стилус не само има траен връх на перо, но и почти всички сензорни екрани може да се използва с върха на писалката.Стилус подходящ за i-Pad Pro/Air, което е удобно и безопасно.

Висока чувствителност: Върха на писалката 1,4 мм и чувствителна технология за предоставяне на този таблет писалката, с отлична точност, съвместимостта и гладкост, а също така може да ви гарантира комфортно писане и рисуване на всеки смартфон и таблетка.Деликатен и мек връх позволява да си взаимодействат с докосване на екрана на устройството, без да оставя драскотини или петна.

Дълго работно време: Вградена акумулаторна батерия, стилус смартфон е с удължено работно време, 20 часа непрекъснато работно време, 180 дни в режим на готовност и само на 2 часа на зареждане.И той се изключва автоматично след 20 минути бездействие, за да защити живота на батерията.

Лесна употреба: Не е необходимо свързването на Bluetooth / APP, стилус е управление на един бутон, по-бързо и по-лесно, отколкото с помощта на екранната клавиатура, просто натиснете бутона на захранването, в близост до капака на писалката, вие ще можете да го използвате веднага, много подходящ за вдъхновение.Индикатор бял при използване и червен при зареждане.Индикатор автоматично ще се изключи при пълно зареждане.

Стилус само, други аксесоари демо на снимката не са включени!

Спецификация:

Материал: ABS

Батерия: 140 ма

Кабел за зареждане порт: USB

Време за зареждане: 1,5-2 часа

Работно време: 20 часа

Време на готовност: 180 дни

Дължина:16 см / 6,30 инча

Цвят: Както е показано на фигура

Брой: 1 бр.

Забележка:

Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 х Стилус

1 x Допълнително зареждане

1 х кабел за зареждане

Етикети: активен връх на писеца, evach активен стилус, универсален стилус android active, активно перо android, активен стилус baseus, активен стилус voyo, точност ръководят активен стилус android, активен стилус за android игри, активен стилус apple android, метална писалка android

Произход CN(Origin)
номер на модела 0825
търговска марка BGEKTOTH
Марки приложения За Apple
Документ Няма
Пакет No
Екран на приложението Капацитивен екран
Материал Пластмаса
Дължина 6.3inch
Приложение PDA

Напишете отзив

Стилус Писалката най-Тънкия Връх Активен Стилус за iPad и За Android Телефони

Стилус Писалката най-Тънкия Връх Активен Стилус за iPad и За Android Телефони

100% чисто нов и високо качество Характеристики: Широка съвместимост: stylus pen е подходящ за повечето устройства със сензорен екран.Не е необходимо Bluetooth или приложение.И

Свързани продукти