10 бр./компл. Детски Меки Гумени Златни Рибки Бебешки Играчки за Баня за Деца Моделиране Мини Златната Рибка Вода Момче Забавно Плуване, Плажни Подаръци

Нов

1.68лв.

В наличност

Въвеждането на продукта:

Заглавие: Пластмасов златната рибка

Размер: прибл. 2 * 4,6 см

Материал: PVC пластмаса

Цвят: случаен

Забележка:

Моля, позволете 0,3-1 см от ръчно измерване.Цвят(а) може да се различава от показаната на снимките,моля, приемете.

Капка доставка: Ние ще ви предложим най-добрата цена за търговия на едро, и порекомендуем най-добрата изпращане.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Спедиция: 1. Ние обикновено изпълняваме поръчки в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането(за официални празници може да бъде подновен) . 2. Това винаги отнема около 15-60 дни, за да пристигнат чрез China post ordinary small packet plus и China post registered air mail . ( Забележка:Поръчката е за по-малко от $5,ще се превозва пакет стълб Кит обикновен малък плюс.Няма информация за слежении,но скоростта е една и съща.Поръчки на стойност над 5 долара може да се проследи.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас . ) 3. Предлагаме също и експресна доставка, като DHL, UPS, EMS и т.н., Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако спешно се нуждаете в този или по-голям брой.

4. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

5. Срок на доставка:15-55 дни.до 60 дни,моля, не отваряйте спор.

6.ако не го получите навреме,моля,свържете се с нас, за да reufnd или да ви изпрати нов пакет за Връщане: 1. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте получили пратката, ние ще го проследят и да ви отговори в най-скоро време. 2. Ние приемаме рекламации и възстановявания в рамките на 15 дни след приключване на поръчката, моля, свържете се с нас.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 60 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА !

(Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.)

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ възстановим ПЪЛНАТА СУМА на ПЕЧЕЛИВША залагания , след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД КАТО купувачът и продавачът да бъдат анулирани оферта за Energybg.eu.ИЛИ пък можете да изберете сами за замяна.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.Обратна връзка: 1. Ако продуктите, които сте получили, са били повредени или грешни стилове,моля, не оставят никакви отрицателни отзиви, първо, моля, свържете се с нас, ние ще се разберем с тях и ще ви дадем задоволителен отговор. 2. Моля излезте обратна връзка от 5 звезди ако удовлетворяетесь с нашите продукти и услуги, а след това ние го оценим (детайл както е описано 5 звезди, съобщение, 5 звезди, време за доставка е 5 звезди).

Етикети: реалистична кукла на любовта, патица за баня, кукла аврора, слуз играчка еднорог, секс с кукольной главата, патица пластмасов, кукла рапунцел, bbw doll, the realistic breast, играчка за баня

3C Тип
Тип Когнитивна Плаващ Играчка
Материал Латекс
Документ 3C
Пол Унисекс
Брой От Типа златната рибка
Животни златната рибка
Баркод No
Произход CN(Origin)
Предупреждение no
номер на модела Ранното обучение и Монтесори
Препоръчителна Възраст 7-12м, 13-24м, 25-36м, 4-6y
Характеристики Вана и душ

Напишете отзив

10 бр./компл. Детски Меки Гумени Златни Рибки Бебешки Играчки за Баня за Деца Моделиране Мини Златната Рибка Вода Момче Забавно Плуване, Плажни Подаръци

10 бр./компл. Детски Меки Гумени Златни Рибки Бебешки Играчки за Баня за Деца Моделиране Мини Златната Рибка Вода Момче Забавно Плуване, Плажни Подаръци

Въвеждането на продукта: Заглавие: Пластмасов златната рибка Размер: прибл. 2 * 4,6 см Материал: PVC пластмаса Цвят: случаен Забележка: Моля, позволете

Свързани продукти