Творчески Гайковерт Отварачка Гайка Бедняк Орех Устройство Плодове и Зеленчуци Растягивающийся Пружина От Неръждаема Стомана Кухня Инструмент

Нов

2.02лв.

/ 3.32лв.

В наличност

Творчески Отварачка За Ядки, Бисквити, Ореховите ядки Орех Устройство Плодове и Зеленчуци Растягивающийся Пружинен Кухненски Инструмент От Неръждаема Стомана

Състояние: 100% Нов

Цвят: като на изображението

Материал:Неръждаема стомана

Размерът на устройството орех:10.5*6.6*10.5 см(височина може да бъде еластична)

Долен диаметър:6 см височина:1,4 см

Съдържание на пакета: 1бр Конвертиране: 1 инч= 2,54 см Топъл съвет : Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н., може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на сайта и на самия елемент.Детайл се измерва ръчно, това може да бъде 1 c m друг,вашето добро разбиране ще бъде много оценявам.

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Моля, свържете се с нас, ако не сте получили своя пакет над 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон

1. 12 месеца гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредените и неправилно използваните след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ПРОДУКТИ, КОИТО СА С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

Етикети: xr iphone glasse

Документ CIQ, CE / EU
име на продукта Устройство За Крекинг Ядки, орех отварачка
Тегло на опаковката 0.201kg (0.44lb.)
Цвят Както показват снимките
отдолу 6 см
Подходящ За Орех
Тип Инструменти за Плодове и Зеленчуци
Материал неръждаема стомана
Характеристика Опъната, Height-Adjustable
Качество 1 бр.
Размер на опаковката 14cm x 10cm x 15cm (5.51in x 3.94in x 5.91in)
Тип Инструменти За плодове и Зеленчуци Орехови бисквити
размер 10.5*6.6*10.5 см
Тип на блока парче
номер на модела инструменти за зеленчуци и плодове
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Творчески Гайковерт Отварачка Гайка Бедняк Орех Устройство Плодове и Зеленчуци Растягивающийся Пружина От Неръждаема Стомана Кухня Инструмент

Творчески Гайковерт Отварачка Гайка Бедняк Орех Устройство Плодове и Зеленчуци Растягивающийся Пружина От Неръждаема Стомана Кухня Инструмент

Творчески Отварачка За Ядки, Бисквити, Ореховите ядки Орех Устройство Плодове и Зеленчуци Растягивающийся Пружинен Кухненски Инструмент От Неръждаема Стомана Състояние:

Свързани продукти