Bluedio Ei Безжични слушалки TWS ANC Bluetooth Слушалки 5.0 Водоустойчиви Слушалки Безжична Спортна Слушалки TWS Безжична Зареждане

Нов

32.95лв.

/ 74.87лв.

В наличност

За продуктите:

1. Има ли храни реални и оригинални?

Да, всички представени продукти на 100% истински и оригинални.

2. Какво е качеството на продукта?

Ние се стремим да произвеждат висококачествени продукти.Ние внимателно ще проверим продуктите, преди да го изпратите на вас.

За Доставка:

1. Когато продавачът изпраща на моята поръчка?

Като цяло, повечето от нашите продукти са в наличност, и вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-3 работни дни след като плащането бъде потвърдено Energybg.eu.Ако някои горещи продажба на продукти временно извън - - стволови, а след това ние ще се свържем сте възможно най-скоро, за да обсъдим удължаване на времето за обработка или промяна към друг детайла или други решения.

2. Колко време мога да получа своята поръчка?

Energybg.eu Standard shipping-това е нашият първи избор,и ние също имаме на склад в Русия .можете да получите своя бърз пакет.Ако искате да получите пратката в скоро време, можете да изберете DHL, UPS или друга експресна услуга, но, моля, свържете се с нас, за да добавите допълнителна цена на доставка за бърза доставка.

3. Мога ли да променя името / адреса / цвят на поръчката си?

Моля, изпратете ни правилното име на / адрес / цвят.Но ние не предлагаме тази услуга по време на цялата голям акции Energybg.eu.Моля, проверете информация за вашите поръчки, преди да завършите плащането.

4. За знак на пратката:

Моля, вскройте пратката, в присъствието на служител на пощата, ако пратката е повредена или празен(откраднат), моля, посъветвайте се с пощенската служба да предостави официален документ и да направите поръчка на място.

Вниманието На Руските Клиенти:

1. Моля, попълнете вашето пълно име, включително вашето име, презиме и фамилно име при подаване на поръчката.

2. Моля, попълнете точния адрес, включително номер на вашия апартамент, улица, град, регион и държава.В противен случай вашият пакет, най-вероятно ще бъде възстановен!

3. Ние не носим отговорност за вашата грешка.

Внимание За Бразилските Клиенти:

Моля, въведете CPF на получателя на поръчката в настоящото съобщение за поръчка, когато правите поръчка, изпратено от Бразилия, защото корабната компания се нуждае от CPF за организирането на доставка.Благодаря ви за вашето разбиране и сътрудничество.

За следпродажбено обслужване на едно и гаранции:

1. Има гаранция 6 месеца на нашите продукти.

2. Ако получите дефектна стока, моля, първо, изпратете ни съобщение за проблеми с видео или снимки, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми за вас.

3. Ако искате да върнете продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на поръчката.Всички върнати стоки, трябва да бъдат върнати с оригинална опаковка и аксесоари.Клиентът носи отговорност за разходите за доставка на върнати стоки.

4. Ние ще ви върнем парите, когато получим върната стока.

Етикети: пазете безжични слушалки, bluedio нло, т4, tw, bluedio t7, bluetooth слушалка, слушалка, слушалки ios, главоболие телефон, адаптиране на bluetooth

номер на модела EI
Документ CE
Приложение поддръжка No
Диапазон на съпротивление до 32 Ω
Стил В ухото
Диаметър на водача 6 мм
Начин на зареждане Кабел за зареждане калъф
Тип штепсельной вилици Няма
Дължина на линия 0m
Характеристики С микрофон
Обхват честотна характеристика 20 - 20000Гц
Информационни материали Безжичен
Кодеци sbc
Това е безжична връзка ДА
Бутон за управление ДА
С микрофон ДА
Максимална Изходна мощност 7 Mw
Безжичен Тип блютус
Функция Общи Слушалки, За Мобилен Телефон, Слушалки HiFi, Спорт
Тип магнит Неодим
Тип слушалки Запечатани
Произход CN(Origin)
Пълно хармонично изкривяване 0.1%
търговска марка bluedio
Активно Намаляване На Шума No
Конектори Няма
Чувствителност 96 db
Регулатор на силата на звука ДА
Материал на тампони за слушалки Силикон
Версия На Bluetooth 5.0
Устойчивост 32Ω
Списък на опаковки ръководство на потребителя, Кабел за зареждане калъф, Кабел За Зареждане
Принципът на вокализма Динамичен
водоустойчив No
Поддръжка На Карти Памет No
Брой Водачи 2

Напишете отзив

Bluedio Ei Безжични слушалки TWS ANC Bluetooth Слушалки 5.0 Водоустойчиви Слушалки Безжична Спортна Слушалки TWS Безжична Зареждане

Bluedio Ei Безжични слушалки TWS ANC Bluetooth Слушалки 5.0 Водоустойчиви Слушалки Безжична Спортна Слушалки TWS Безжична Зареждане

За продуктите: 1. Има ли храни реални и оригинални? Да, всички представени продукти на 100% истински и оригинални. 2. Какво е качеството на продукта? Ние се стремим

Свързани продукти