Лопата За Пица От Неръждаема Стомана Метална Лопатка За Почистване На Пица С Дървена Дръжка Торта Палачинка Пай Гребло С Кухненски Инструмент За Печене

Нов

2.55лв.

/ 3.87лв.

В наличност

Двадесет и пет хиляди седемстотин осемдесет и осем

Описание:

100% Нова.

Материал: Неръждаема стомана+дърво

Артикул№: 434343

Размер:22*9,3 см дължина*ширина

Конвертиране на: 1 инч=2,54 см, 1 см=0,393 инча

Топъл съвет : Моля, имайте в предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на сайта и самата стока.

Точка на Измерване на ръка, това може да бъде 1 см е различна,ваше добро разбиране ще е много ценно.

Доставка:

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще достави поща на Китай,поща HK EMS,DHL,Fedex,по ваш избор при поставяне на поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

4.Ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите мита, вносни мита,данъци или други митнически такси.

5. Поради разлика в състояние и времето състав, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

Продавате - Ние Изпращаме За Вас !

1> Ние можем да Ви предоставим снимки, ако ви Е Нужно.

a.Можете да изтеглите снимки от нашия магазин, описание бланка директно

b.Можете също така да изтеглите снимки от нашият официален магазин директно

c.Можете да копирате и качване на снимки с нашия шофьор Google, а цената може да е по нашите уеб сайтове

2> Как да стартирате потребителски елементи за Drop Shipping?

a.Стъпка 1 се Прикрепя към нас снимки

б.Стъпка 2 наричаме за него инв.

c.Стъпка 3 Започнете да изхвърлиш този продукт

25790

Етикети: кухненски съдове и прибори от неръждаема стомана плоча, играчки от неръждаема стомана, съдове за готвене, робокоп, kitchenware woho, дървената мелница кухненски принадлежности, pizzaschaufel, пица с кожата, кофа кухненски съдове за готвене от неръждаема стомана, лопата за пица, дървени кухненски прибори у дома

Вид на метал неръждаема стомана
Вид съдове за готвене Стругари
кухненски инструменти Стругари
Характеристика Опазване на околната среда, Съхраняват
Произход CN(Origin)
Тип Прибори
Материал Метални
номер на модела Четиристотин тридесет и четири хиляди триста четиридесет и три
Документ CIQ

Напишете отзив

Лопата За Пица От Неръждаема Стомана Метална Лопатка За Почистване На Пица С Дървена Дръжка Торта Палачинка Пай Гребло С Кухненски Инструмент За Печене

Лопата За Пица От Неръждаема Стомана Метална Лопатка За Почистване На Пица С Дървена Дръжка Торта Палачинка Пай Гребло С Кухненски Инструмент За Печене

Двадесет и пет хиляди седемстотин осемдесет и осем Описание: 100% Нова. Материал: Неръждаема стомана+дърво Артикул№: 434343 Размер:22*9,3 см дължина*ширина Конвертиране

Свързани продукти