За DJI Air2S 2 Взривозащитен Калъф За Носене Водоустойчив Куфар, Чанта Mavic Mini 2 Drone/Contorller Аксесоари Калъф За Съхранение

Нов

28.94лв.

/ 52.62лв.

В наличност

Маркирани точки:

1、Капацитет за съхранение: Твърд чекмедже може да съхранява: 1 ЗА DJI Air 2S или Mavic Air 2: drone, 1 дистанционно управление с 5 батерии (включително вътрешна батерия дрона), 6 витлото (двойка), зарядно устройство, батерия за мобилен адаптер, захранващ адаптер, кабел от тип C и други аксесоари.

2、Надеждно качество: Обвивка за DJI Air 2S изработени от износостойкого и устойчив на удар полипропилен пластмаса и е специално изпълнен с мека пяна.Моля, правилно организиране на дрон Mavic Air 2S и аксесоари по време на пътуване.

3、Силна защита: Сертифициране IP67 (водоустойчива и пылезащитная), применимая температура: -40℉?194?(-40.0?F?+194.0?F), с автоматична възвратна клапа баланс на налягането на въздуха, който може лесно да се отварят и затварят този кожен калъф.

4、Няма нужда да се събират: Няма нужда да се събират подробности за дрона.Отворете корпуса Mavic Air 2S/ 2, извадете самолет Mavic Air 2S и дистанционно управление от водоустойчиви кутии, а след това вылетите.Всичко е на разположение по всяко време.

5.Преместване и съхранение: Тегло: 1,66 кг Външни размери: 15 х 11.5 х 5.2-инча Размер ви позволява да го съхранява в раница или куфар.Освен това, можете също да носят куфарите на борда на самолети, кораби, мотори и т.н., Оборудвани с гумена дръжка, противоплъзгаща и удобни за носене.С две корици на действие на черупката може да бъде плътно затворена, под действието на силата на компресия.Можете да го използвате с една ръка.Много подходящ за пътуване или за съхранение вкъщи.

Описание:

1.Този водоустойчив корпус е изработен от износостойкого и удароустойчив ABS.Тя има висока плътност и мека гъба EVA с отлични характеристики на амортизация.

2. С 2 ключалки на действие, те могат да затворите кутията плътно под усилие на натиск.Лесно се отваря и затваря.Снабден с дръжка.Куфар може да се заключва.

3. Куфара е с високо качество вериги, а вътре се използва едно парче метален вал, а на кутията лесно се отваря и затваря, което удължава живота на куфара.

4. Калъф за носене лек и издръжлив.Устойчив на падане, прах, вода и удар.

5. Размери на продукта: Около 15 х 11.5 х 5.2-инча.

продуктовата носи етикет за услугата:

1*Четырехосный Кутия за съхранение на Дрона

Забележка:

Поради ръчно измерване може да бъде малък толеранс от около 0.5 инча.Това не ще повлияе на нормалното използване.

Етикети: случай xr vesko

Произход CN(Origin)
Документ Няма
Материал Друго
Воспользуйся Превозни Средства са и Играчки С Дистанционно Управление
Технически параметри Стойност 2
Периферни Устройства/Устройства За Дистанционно Управление Друго
размер -
Препоръчителна Възраст 0-6м
номер на модела Кутия За Съхранение На Летателни Апарати
търговска марка МИНОКУЛ
Дължината на колесната база Горната Обвивка
Брой 1

Напишете отзив

За DJI Air2S 2 Взривозащитен Калъф За Носене Водоустойчив Куфар, Чанта Mavic Mini 2 Drone/Contorller Аксесоари Калъф За Съхранение

За DJI Air2S 2 Взривозащитен Калъф За Носене Водоустойчив Куфар, Чанта Mavic Mini 2 Drone/Contorller Аксесоари Калъф За Съхранение

Маркирани точки: 1、Капацитет за съхранение: Твърд чекмедже може да съхранява: 1 ЗА DJI Air 2S или Mavic Air 2: drone, 1 дистанционно управление с 5 батерии (включително вътрешна батерия

Свързани продукти