60 МЛ за Пречистване на Каталитичен конвертор Пречистване на Двигателя Усилвател на Двигателя Универсални по-Чисти Универсални Чисти Автомобилни Аксесоари

Нов

6.19лв.

/ 9.51лв.

В наличност

Описание:

Мощен Двигател Каталитичен конвертор за Пречистване на Двигателя Усилвател на Пречистване 60 мл

Внесен

★ ОБНОВЯВАНЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ на КАТАЛИТИЧЕН конвертор: Ако някога забележите, че вашата икономия на гориво значително е намалял или от двигателя идва мирис на развалени яйца, тогава вие трябва незабавно да изчистите каталитичен конвертор!Дълбоко почистете си конвертор чрез пречистване на каталитичен конвертор, без да махате го!Спри страшно светлина "service engine", мига в дисплея и ще получите най-добрата работата на двигателя!

★ ПО-НИСКО НИВО на ЕМИСИИТЕ и най-ДОБРАТА РАБОТАТА на ДВИГАТЕЛЯ: може да намали общите емисии на въглеводороди до 50 на сто.Помагат за почистване на системата за впръскване на гориво, а също и принудително, чрез подобряване на общата производителност.

★ НАМАЛЯВАНЕ на РАЗХОДА на ГОРИВО и НЕПРИЯТНА МИРИЗМА на: намаляване на разхода на гориво, той също се отървава от неприятната миризма, създадени за вашия автомобил извънреден труд.

★ ЗАЩИТА на ДВИГАТЕЛ: Правилният разход на гориво и отработени газове ще поддържа работа на този двигател е по-чист, плавнее и по-добре, че също така ще намали разходите за поддръжка.

★ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ: просто попълнете своето гориво tank.това може да почистите и други части, като сензора за кислород, горивните инжектори, главата и други.

Сигурно за бензинови, дизелови, хибридни и гибкотопливных автомобили; не променя гориво.

Технически характеристики:

Ако някога забележите, че вашата икономия на гориво значително се намалява или от двигателя идва мирис на развалени яйца, тогава вие трябва незабавно да изчистите каталитичен конвертор!

☞ Почистете дълбоко си конвертор чрез пречистване на каталитичен конвертор, без да махате го!Спри страшно светлина "service engine", мига в дисплея и ще получите най-добрата работата на двигателя!

☞ Това е абсолютна спестяване на пари!Благодарение на по-ниски оперативни разходи и разходи за гориво.

☞ ПО-НИСКИ НИВА на ЕМИСИИТЕ: можете да намалите общото количество емисии на въглеводороди до 50 на сто.

☞ ПОДОБРЕНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ на ДВИГАТЕЛЯ: помощ за почистване на системата за впръскване на гориво, а също и принудително, чрез подобряване на общата производителност.

☞ НАМАЛЕТЕ РАЗХОДА на ГОРИВО и НЕПРИЯТНА МИРИЗМА на: намаляване на разхода на гориво, той също се отървава от неприятната миризма, създадени за вашия автомобил извънреден труд.

☞ ЗАЩИТА на ДВИГАТЕЛ: Правилният разход на гориво и отработени газове ще поддържа работа на този двигател е по-чист, плавнее и по-добре, че също така ще намали разходите за поддръжка.

☞ ПОЧИСТЕТЕ ЦЯЛАТА СИСТЕМА: тя може също така да изчистите други подробности, като кислороден сензор, горивните инжектори, главата и други.

☞ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ: просто се налива гориво в резервоара.

Етикети: ve каталитичен конвертор, въглеродни колелото, oe каталитичен конвертор, двигател за пречистване на, пречистване на дизелово гориво, катализатор, автомобил за, отработените газове, каталитичен конвертор, тъпак за кола, пречистване на парен двигател

Тип пречистване на двигателя
номер на модела пречистване на двигателя
Сертифициране На Входящи Тестове СМС
специални характеристики Двигател Чист
Произход CN(Origin)
Поддръжка На Дропшиппинга Поддръжка На Едро
Обем Стоки 60 мл
Поддръжка На Epacket/Бърза Доставка Подкрепа за търговия на Дребно
Тегло на продукта 65g

Напишете отзив

60 МЛ за Пречистване на Каталитичен конвертор Пречистване на Двигателя Усилвател на Двигателя Универсални по-Чисти Универсални Чисти Автомобилни Аксесоари

60 МЛ за Пречистване на Каталитичен конвертор Пречистване на Двигателя Усилвател на Двигателя Универсални по-Чисти Универсални Чисти Автомобилни Аксесоари

Описание: Мощен Двигател Каталитичен конвертор за Пречистване на Двигателя Усилвател на Пречистване 60 мл Внесен ★ ОБНОВЯВАНЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ на КАТАЛИТИЧЕН конвертор:

Свързани продукти