Top Selling 4 Pcs Shape For Round Ice Cubes Round Ice Ball Shape 3d Мухъл Set Support Търговия на Едро И Дропшиппинг@

Нов

0.98лв.

/ 1.10лв.

В наличност

4 Бр Форма за кръгли Гигантски ледени Кубчета Кръглата Форма на Ледената Топка Ледени Топки 3D Ледена Топка Куб Мухъл Комплект за Уиски, Коктейли, Сокове, Бонбони, Желе, Лятна напитка, Безалкохолни студени напитки

Описание:

Продуктът е изработен от висококачествен силикон и полипропилен, така че той е напълно безопасен за производство на кубчета лед, е трайна, екологично чист и нетоксичен.Добра херметичност и предотвратяване на течове.Повече от просто кубче лед, той може да се използва за други течности като сок, мляко и др.

Висококачествен дизайн, горната и долната част на капака са свързани с четири изкривени, които могат да бъдат свободно разделени и са свързани.Отгоре има силиконова оборудване запечатване на капака, което осигурява добра пропускливост и предотвратява теч на вода. 4 бр ледени топки мухъл може да отговарят на вашите различни нужди.

Можете да го използвате за приготвяне на коктейли, ликьори, уиски, студен чай, кафе напитки с лед и сокове, а също така е идеален за сладолед, замразени сосове, детски храни и т.н. За деца на формата можете да се напълните с плодове, лед или с вкусни топки сладолед от плодов сок, спритцерами или да направите различни мляко.Перфектен за партита, вечери и домашни развлечения.

Повърхността на ледената покривка на топчета от по-малко в сравнение с конвенционалните кубчета лед по-малък размер на топчето е с по-дълъг срок на експлоатация, забавяне на топене и не разрежда питието си твърде бързо.Тя ще пази питието си на хладно, като същевременно се поддържа най-чист вкус.

Лесен за използване и почистване.Лесно се изпълва, е толкова лесно да се премахват от форми благодарение незалепващо свойства.Дайте му малко се размрази.

Нашата кръгла форма за кубчета лед носи удоволствие на всяко парти край басейна, парти в градината, парти след залез слънце, винарската изба и на всяко друго събитие.

Характеристика:

100% чисто Нов и високо качество

Материал: Полипропилен + Силикон

Цвят: Червен, Небето-Синьо, Черно, Зелено

Размер: 6 x 6,5 см / 2,4 x 2,56 инча

Диаметър на ледените топки: 4,5 ~ 5 см / 1,77 ~ 1,96 инча

Форма: Сферична

Количество: 4 бр.

Изработен е от висококачествен силикон и полипропилен, трайна, екологично чист и нетоксичен.Добра херметичност, липса на течове при замерзании.Прави перфектни прибл. 5 см ултра-бавно топене хокей на лед, идеален за уиски, лепенката, бърбън, коктейли и още много други.

Използвайте замразено кисело мляко, за да направите топки или плодове в телца, да му напитка е много специален аромат.Перфектен за партита, вечери и домашни развлечения.

Форма за ледени топки е много лесен за използване.Просто плесните вода в отвора на формата.След това поставете в хладилника, докато водата се превърне в лед.

Тава за кубчета лед лесно се отвори, извади ледена топка идеална форма.Хигиенично сигурно, няма мирис, много лесен за почистване.

Етикети: куб лед, гелевый пакет с лед, гелевый лед, охладител торбички, форма за кубчета лед силиконовата, чай лед, по-студен лед, кубичен лед, покриване форми за кубчета лед, тава за лед

Произход CN(Origin)
Материал Бамбук
Документ CE / EU, CIQ, УЕП, FDA, LFGB, SGS
Тип Инструменти за Сладолед
Характеристика Опазване на околната среда
номер на модела -
Тип инструменти на Сладолед Конусни притежателите

Напишете отзив

Top Selling 4 Pcs Shape For Round Ice Cubes Round Ice Ball Shape 3d Мухъл Set Support Търговия на Едро И Дропшиппинг@

Top Selling 4 Pcs Shape For Round Ice Cubes Round Ice Ball Shape 3d Мухъл Set Support Търговия на Едро И Дропшиппинг@

4 Бр Форма за кръгли Гигантски ледени Кубчета Кръглата Форма на Ледената Топка Ледени Топки 3D Ледена Топка Куб Мухъл Комплект за Уиски, Коктейли, Сокове, Бонбони, Желе, Лятна

Свързани продукти