45*45 см, Двустранен Мандала Калъфка Начало Декоративна Калъфка Разтегателен Калъфка 150x100/200x150/230x180 см

Нов

3.77лв.

/ 9.68лв.

В наличност

Технически характеристики:

Мека и удобна,еднопосочна бродерия.калъфка квадратна форма, с модерен дизайн.

Идеален за всекидневна, спалня, кухня, детска стая за игра, детска спалня, офис,възглавници за столове,възглавници,подарък за Свети Валентин,Подарък за Деня на майката,Подарък за детски рожден Ден,подарък за Деня на бащата и т.н.

Тип: Калъфка за възглавница

Материал: Лен

Модел:

Характеристики: Квадратна форма, Начало декор, модерен стил,моющийся, лесен за поддържане.

Размер: 45см х 45см/17.72" х 17.72" (прибл.)

Бележки:

Модел само на предната страна.

Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на елемента може да се различават малко от изображението.

Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

За да се запази свеж цвят,можете да добавите малко сол към водата за първото пране.

Пакетът Включва:

1 x Калъфка за възглавница (не съдържа вътрешна възглавница).

Доставка

1. Искаме информация в рамките на 1-5 дни (работни дни, без празнични сезони) след като компенсация като comfirmed platfrom.

2. Понякога, ние не следваме вашите предпочитания от вас начин на доставка, тъй като ние ще изберем най-ефективен начин на доставка за вас.Нека вие ще получите продукт по-бързо.

3. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на планирания период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

4.Моля , не отваряйте спор, без никаква връзка, това е несправедливо за продавача .Ние бихме искали да ви помогне да решите проблемите .

Следпродажбено обслужване

1. Ако продуктът не отговаря на описанието или чупят при транспортиране,моля,изпратете ни снимка, ние ще направим пълно възстановяване на сумата или ще ви изпратим нов продукт.

2. Ако пратката или липсва, или някакъв продукт липсва ,моля свържете се с нас и ни изпратете снимки, ние ще ви изпратим липсващите стоки /парцел или ще направим пълно възстановяване.

Коментари

1.Ако харесвате нашия продукт,не може ли да ни даде 5-звезден коментар и го споделя със своя приятел?Вашата оценка е нашата сила да се превърне в голяма фирма.

2. Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да ви даде удовлетворенное решение.

Етикети: калъф за възглавници bugatti, калъф за възглавници с чертеж, калъф за китара, калъф за възглавници ресничките, калъф за възглавници с преговарящите, карирани калъф за възглавници, мандала калъф за възглавници сив, kawai седалките, калъф за възглавници мол, замислям калъф за възглавница

Брой 1бр (без вътрешна възглавница)
Материал Лен / Памук
размер 45cmx45cm (18x18)
Стил Кепър
Тип набиране No
Воспользуйся седалка, Декоративни, Стол, Кола
Техника Вязаный
Модел Двустранен печат
Форма Площ
Вид модел Геометрични
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

45*45 см, Двустранен Мандала Калъфка Начало Декоративна Калъфка Разтегателен Калъфка 150x100/200x150/230x180 см

45*45 см, Двустранен Мандала Калъфка Начало Декоративна Калъфка Разтегателен Калъфка 150x100/200x150/230x180 см

Технически характеристики: Мека и удобна,еднопосочна бродерия.калъфка квадратна форма, с модерен дизайн. Идеален за всекидневна, спалня, кухня, детска стая за игра,

Свързани продукти