3 в 1 Макаронница Дюзи Комплект От Неръждаема Стомана, Спагети, Юфка Тестото Като Инструменти Валяк Прижимная Машина За Кухненски Помощ

Нов

140.12лв.

/ 233.54лв.

В наличност

Маркирани точки:

1、Специална конструкция: Специален дизайн за миксер багажник KitchenAid за изключение .Включва валяк за тесто за паста, машина за фетучини и машина за спагети.Разточете тестото и го нарежете на тестени изделия и спагети и лазаня фетучини едновременно, не трябва да се променят дюза за тестени изделия.

2、Добър материал: Изработен е от висококачествена хранителна неръждаема стомана премиум-клас SUS304, която е по-стабилна, осигурява здравословна прясна домашна паста.Антиокислительный, антикоррозийный макаронник, устойчиво в продължение на много години.Това е задължителен аксесоар за KitchenAid.Струва си да има и да се насладите на по-добър живот!

3、ви спестим време: Валяк за тестени изделия катит 5,5-инчови листове паста с 8 различни варианти на дебелина, можете да регулирате дебелината на листа на тестени изделия в съответствие с вашия вкус.Начин на приготвяне хомогенна дебелината на тестени изделия (например, листа вонтона / пелмени / такос) /класическа юфка за спагети/сърдечен фетучини спагети и т.н. кажете сбогом на ръчна машина за приготвяне на тестени изделия, освободи ръцете си от сега нататък.Много по-голяма от 3 броя тестени листни валяк.

4、Лесна употреба и почистване: Лесен за закрепване, лесен за използване, лесно да се съхранява.Много по-бързо ще получите листове, тестени изделия и спагети.Нашата дюза за тестени изделия може да се измие с вода, но след измиване тя трябва да изсъхне.Чистящая четка се предлага (безплатно), за лесно премахване на парчета брашно и тестени изделия, или почистване на сухи и меки кърпи и да им даде, за да изсъхне по естествен път.Не мийте в съдомиялна машина и не дезинфицируйте в дезинфекционном гардероба.

5、Пакет съдържа: Този пакет съдържа 1x макарони валяк 1x ръководство и 1x чистящую четка, която не включва никакви други предмети.

Характеристики:

1. Как да използвате: Многофункционален набор за приготвяне на спагети: Разточете тестото piaeces: Разточете лист тесто Използвайте най-висока настройка на дебелината, за да разточете на лист тесто.След това поставете тестото в средата на аксесоари за машини за юфка и редовно се стегнете барабан, за да получите желаната дебелина.

2. Начин на приготвяне на тестени изделия: Многофункционален набор за приготвяне на тестени изделия позволява бързо и ефективно да произвеждат филийки тестени изделия с различна дебелина за различните кулинарни приготовления.Направете професионална паста по свой начин и направете свежа паста за броени минути!

3. Производство на спагети: Не трябва да се променят аксесоари, просто сложете готовото тесто в крайна лявата страна макаронной машини, за да получите фетучини спагети.

4. Преминете от един вид с един удар факел паста върху друг, без да се променя аксесоари.Разточете тестото, нарязани и лазаня, и лазаня едновременно, смяна на ножове, без да се променя части.

Етикети: създател на машина, юфка, тест валяк sheeter, преса за юфка, наргиле качимба, електрическа машина за приготвяне на спагети, нож равиоли, инструмент за стенли, машина за производство на тестени изделия с юфка, асуна, машина за печене на сладкиши

номер на модела макарони валяк
Произход CN(Origin)
Материал Легированная стомана

Напишете отзив

3 в 1 Макаронница Дюзи Комплект От Неръждаема Стомана, Спагети, Юфка Тестото Като Инструменти Валяк Прижимная Машина За Кухненски Помощ

3 в 1 Макаронница Дюзи Комплект От Неръждаема Стомана, Спагети, Юфка Тестото Като Инструменти Валяк Прижимная Машина За Кухненски Помощ

Маркирани точки: 1、Специална конструкция: Специален дизайн за миксер багажник KitchenAid за изключение .Включва валяк за тесто за паста, машина за фетучини и машина за спагети.Разточете

Свързани продукти