Тенис на Логически Обучение Международен Шахматен Комплект Образователна Играчка Теракот Войници Симулация на Децата, Развитие на Настолна игра у Дома

Нов

76.16лв.

/ 97.64лв.

В наличност

Характеристики:

Материали: дъската е изработена от дъски с висока плътност.Фигурите са направени от дома на венечните фигури.

Подарък: Идеален подарък за деца и възрастни.Отлично прекарване на времето със семейството, деца, приятели.

Дизайн: Уникален теракот войници, моделирующий фигури и шахматната дъска в класически стил, се правят вашите шах изключително различни.

Широко приложение: Подходящ за дома, фирми, училища, пътувания, автобусни или пикник.На разположение на всички възрасти.

В Комплекта са включени: комплектът включва: 1 бр. х шахматната дъска и 32 бр. х фигури.

Технически характеристики:

Фигури материал: смола

Материал на дъската: дъска с висока плътност

Цвят: както е показано на фигура

Размер(Д х Ш х В):около 26x26x6.5 см/10.24x10.24x2.56 инча

Височина на императора: 4 см/1,57 инча

Височина на кралицата: 3,8 см/1,50 инча

Официален ръст: 3,6 см./1,42 инча

Височина на кон: 3,3 см/1,30 инча

Височина на града: 3,4 см./1,34 инча

Ръст войник: 3,5 см/1,38 инча

Комплектът включва:

1pc x шахматна дъска

32шт х фигури

Забележка:

1. Поради разлика в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.

2. Моля, позволете 0,5-2 см разлика от ръчно измерване.

Забележка:

1.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият,както е показано на снимките, но не е същото изпълнението на различни инициативи, като модели.

2.Сравнете размерите на детайли с вашите,моля, позволете 2-4 см различно от ръчно измерване за дрехи, благодаря на Всички измервания в см и да обърнете внимание на 1 см=0,39 инча

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2 Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.

1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX отнема 3-7 дни ,EMS-8-12 дни.Въздушна поща стълб трябва да 2-8 седмици.Но всички те зависят от страната, в която се доставят.

2) УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

1) В потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

2) Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

3) Моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно или неутрално мнение.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодарим ви за разбирането!

Етикети: игри на шах, шах тапети, antique chess, шах дървени, платно за живопис шах, теракот, аниме шах, шах епископ, шахматен комплект, железен воин

Произход CN(Origin)
търговска марка ТОНКУ
Режим на обучение Друго
Възраст >6 Години
Тип Шашки и шах
Материал дървен

Напишете отзив

Тенис на Логически Обучение Международен Шахматен Комплект Образователна Играчка Теракот Войници Симулация на Децата, Развитие на Настолна игра у Дома

Тенис на Логически Обучение Международен Шахматен Комплект Образователна Играчка Теракот Войници Симулация на Децата, Развитие на Настолна игра у Дома

Характеристики: Материали: дъската е изработена от дъски с висока плътност.Фигурите са направени от дома на венечните фигури. Подарък: Идеален подарък за деца и възрастни.Отлично

Свързани продукти