Logitech M350 КАМЪЧЕТО Silent Wireless Bluetooth Mouse 1000DPI Стилен И Лек Преносим, Подходящ за Офис Компютър, Лаптоп

Нов

35.87лв.

В наличност

Характеристика:

1. С мълчание интерпретация на енергия, модерно появата може да се покаже идентичността и чувствителен и лек, лесен за нагрузить в чантата си, за да придружи около вас.

2. Топло моделиране, комфортно усещане: гениален Дизайн, тънък и лек, като в същото време с интимната комфорт.

3. Тих или шумен, вие може да тече свободно, без да се притеснявате за това, за да пречат на други.Запознат с натискане на бутоните, звука на кликване намалява с около 90%, оборудван с тихо широк гумен валяк.

4. Няколко връзки: Лесно свързване чрез Bluetooth или компактен USB приемник.Дори два компютъра могат да бъдат свързани едновременно, и няма никаква загуба на рамки или забавяне на раздразнение.

5. Лесна употреба в много ситуации: Бързо и точно проследяване може да се осигури последователен и стабилен опит в използването.

Спецификация:

Системни изисквания: Windows 7/8/10, за macOS X 10.10 и по-горе, за Chrome OS, Linux kernel 2.6 и по-горе (наличен USB порт)

Bluetooth: Windows 7/8/10, за macOS X 10.10 и по-горе, за Chrome OS, Android 5.0 и по-висока (технологията Bluetooth low power)

Сензорна Технология: Прецизно Оптично Проследяване

Резолюция на сензора: 1000 dpi

Брой ключове: 3

Валяк: Механичен Валяк

Сачмен ключ: средно ключ

Мишката поддържа Унификация: Да

Приемник Поддържа Обединяваща Връзка: Не

Тип батерия: Батерия 1XAA (с батерия)

Безжична Работно Разстояние: 10 м

Безжична технология: Logitech Receiver или Bluetooth Low Power Technology

Цвят: Бял, Розов, Черен

Размер:

Мишка: 107x59x26.5mm/4.21x2.32x1.04"

Приемник: 18.7x14.4x6.1mm/0.73x0.56x0.24"

МОДЕРНА, ПИЩНА И КРАСИВА

Модерен дизайн на Logitech M350 Камъчето отговаря на вашите кураторскому стил на живот, фокусира вниманието върху персонализиране на работния плот и достатъчно тънък, за да го хвърли в чантата и да доведе в кафене.

КЛИКВАНЕ И СКРОЛИРАНЕ В ТИШИНАТА

Работете в кафенето, библиотеката и дори в претъпкан влак, без да пречи на никого наоколо.Вие ще получите същото усещане за натискане, което ви харесва, но направите с около 90% по-малко шум.Дори широко гумено колелце се плъзга в мълчание.

ОБЕДИНИ ТАКА, КАКТО ВИ ХАРЕСВА

Свържете се лесно с помощта на Bluetooth или малка USB-приемник на 2.4 Ghz, съхранявани в магнитните капака на мишката, и никога не се притеснявайте за досадни падения или забавяне до обхвата 32,8 фута (10 м).

ОРГАНИЧНА ФОРМА, ЕСТЕСТВЕНА КАЦАНЕ

Logitech Камъчето е проектиран така, че да бъде много тънък, но с това естествено се побере в дланта на ръката си.Меки заоблени бока толкова удобни, че никога няма да искате да ги пусне.

РАБОТЕТЕ ТАМ, КЪДЕТО ВИ СЕ ОТНЕМАТ ЖИВОТА НА

Logitech Камъчето бързо и точно да проследява дали сте го на масата в любимото си кафе или направо на покрывалах леглото.

ОТИДИ ПО-ДЪЛГО МЕЖДУ БАТЕРИИ

18-месечен срок на служба на батерията означава, че не е нужно да се притеснявате за загуба на захранване.Logitech Камъчето автоматично преминава в икономичен режим за пестене на батерията, когато правите почивка.

Етикети: безжична мишка logitech, logitech micro switch, безжична мишка logitech m950, logitech silent bluetooth mouse, microsoft sculpt, М350, стикер logitech, logitech mx, logitech, logitech m350

Вид на интерфейса USB
Пакет ДА
Документ CE
Режим на работа Оптоэлектронный
търговска марка logitech
Ориентация ръце Правилно
DPI 1000
Тип Безжична 2,4 Ghz
Вид хранене Батерия
тегло бруто 0,15 грама
номер на модела М350
Стил 3D, Мини
Произход CN(Origin)
Време за излизане на пазара 12 март
Брой ролки 1
Брой бутони 3

Напишете отзив

Logitech M350 КАМЪЧЕТО Silent Wireless Bluetooth Mouse 1000DPI Стилен И Лек Преносим, Подходящ за Офис Компютър, Лаптоп

Logitech M350 КАМЪЧЕТО Silent Wireless Bluetooth Mouse 1000DPI Стилен И Лек Преносим, Подходящ за Офис Компютър, Лаптоп

Характеристика: 1. С мълчание интерпретация на енергия, модерно появата може да се покаже идентичността и чувствителен и лек, лесен за нагрузить в чантата си, за да придружи

Свързани продукти