Елегантен 2020 Нови акции на булката жени / момичета 3/4 с дълъг ръкав от дантела на раменете болеро якета тайна сватба Абитуриентски партия тайна

Нов

16.05лв.

/ 16.90лв.

В наличност

1.Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които сте виждали.

2.Цвят на ръкавици не съвпада с нашите рокли ,има цветен оттенък .Ако не можете да го приемете ,моля ви, не купувайте .

3. China Post Ordinary Small Packet Plus speed is slow.В някои страни, може да бъде повече от два месеца.Цялата поща на Китай или Epacket ,ние не можем да гарантираме, че роклята може да се стигне в ръката си в рамките на един месец, особено Бразилия и Русия .На другия ден доставката, можете да попитате в нашия сервиз.

4.Преди да поръчате, моля, прочетете внимателно този списък и задайте всички въпроси, които имате.За да изпратите електронно писмо, моля, кликнете върху линка "задайте въпрос на продавача" в долния ляв ъгъл на обявата.Ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 12 часа.

5.моля, обърнете внимание на вашето съобщение ,ако имаме някакви допълнителни въпроси за даден продукт, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

1) Цвят опаковки/шалове не съвпада с нашите рокли ,има цветен оттенък .Ако не можете да го приемете ,моля ви, не купувайте . 2) ако вие и вашите приятели искате да го купя, за шаферски рокли в нашия магазин ,моля, купете го в същия ден и ни оставете съобщение.

защото ЦВЕТЪТ ОЦВЕТЯВАНЕ съществува в различни партии тъкан . 3) Ако вашият бюст повече US10 (93 см),моля, не го купуват .(твърде малко) 4) РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СЛОНОВА КОСТ И БЯЛ, КАКТО е ПОКАЗАНО по-ДОЛУ

Обичайният начин за доставка в други страни, които ние използваме, е EMS или ПОЩА на КИТАЙ.

И можем също така да използват друг начин на доставка(DHL,TNT,Fedex,UPS и т.н.).

Ако ви трябва спешно моля,свържете се директно с нас и ние ще обсъдим подробности за начина на доставка, но повече пощенска такса отговорност на купувача.

Преди да поръчате моля прочетете

1 .Цялата цената на правото на нашия уебсайт ,ви може да приказать веднага и моля да се отбележи спецификация (особено на цвят)която се нуждаете,или искаме стоки като нашето описание.

2 .Ако имате нужда от част от стоките за проба или вашето търсене е страхотно, моля,свържете се с нас .ние ще направим всичко възможно за вас .Благодарим ви.

3. Цената, която ще платите за стоки, елиминира всякакъв митнически данък.Нашата компания не носи никакви отговорности в страната на местоназначението.

Срок за плащане

1. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.Стоки се изпращат само след потвърждение на плащането.

2. Ние предлагаме да платите чрез

Моля ,уверете се, че вашият адрес за доставка, правото, ние ще го доставим само потвърден адрес за фактуриране.Ако искате да промените или да преразгледа адрес ,моля, променете директно в сайта. Energybg.eu ние се отказваме от всякакви други промени на адреси на електронна поща.

Етикети: сватбени якета daiper, костюм за танц на корема плюс размер, дамское дантелено болеро, съкратен топ дяволът, миличка рамене, дантелено болеро меховое сватба, шал от изкуствена кожа, наметало от изкуствена кожа, сватбена болеро, болеро

Материал Изкуствена кожа
Отдел име Възрастен
Техника Обичайната Крашеная
номер на модела J067
Тип елемент Тайна Сватба
търговска марка иса щастлив ден

Напишете отзив

Елегантен 2020 Нови акции на булката жени / момичета 3/4 с дълъг ръкав от дантела на раменете болеро якета тайна сватба Абитуриентски партия тайна

Елегантен 2020 Нови акции на булката жени / момичета 3/4 с дълъг ръкав от дантела на раменете болеро якета тайна сватба Абитуриентски партия тайна

1.Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият

Свързани продукти