Куче Нокторезачки Пет Нокторезачки Нож Груминг Електрически Нокти Ножици Котка Куче Продукти С Led Подсветка Нокът Нокти Машинка За Подстригване

Нов

12.56лв.

/ 19.03лв.

В наличност

Характеристики:

--Нож на машинката за домашни нокти, изработени от стомана, с висока плътност.Той е остър и здрав.

--Ергономичен дизайн го прави красив и противоскользящим.Вие не ще се чувствате неудобно, когато го използвате.

--От машинки за подстригване на домашни нокти има колектор за нокти.Това може да попречи на подскачащи подрязани нокти.

--Го led светлина може да облучать линия кръвта на домашни любимци.Вие можете директно да видя, къде трябва да се режат, като се избягва причиняването на вреда на вашите прекрасни домашни любимци.

Технически характеристики:

Име: Видима Родословие Пат Машина За Рязане На Нокти

Материал: пластмаса+стомана+електронни компоненти

Размер: около 14.6*4.7*2.3 см

Тегло: около 144 грама

Вид на батерията: полимерна литиева батерия

Капацитет на батерията: 170 ма

Подходящ обект: универсален за кучета и котки

Цвят: бял, син

Комплектът включва:

1*нож за нокти домашни любимци

1*USB кабел за зареждане

Характеристики на 03 и 04:

-- Ножица за домашни ноктите са оборудвани с led подсветка, можете да видите на кръвоносните съдове домашни нокти и по-интуитивно спазват, където трябва да ги намалят.По този начин, това е по-безопасни и по-надеждни.

--Острието е изработено от висококачествена неръждаема стомана, която е остра и твърда.Острието е уникална триъгълна конструкция, която прави рязането на ноктите по-точна.

--Ръкохватка ръкохватката е изпълнена с текстура от изкуствена кожа, която е удобна, не се плъзга и лесно да се полага усилие.

--От домашни клещи за нокти има събиране на ноктите, така че парчетата ноктите вече не ще бъдат разпръснати по земята и те са лесни за почистване.

-- Хвостовое оперение е с отточна тръба на шарнирна връзка контузионный нож, който може свободно отстранявани.Той може да затачивать остри ъгли след рязане на бронята и е много силна.

--Нокторезачки домашни любимци имат предпазител, може да натиснете предпазителя, когато той не е приложим, тъй че острието нокторезачки не се отваря, за да не вреди на хора или домашни животни.Когато го използвате, задръжте дръжката и щракнете на предпазител, за да се освободи от него, и ще можете да го използвате в нормален режим.

Параметри:

Заглавие: многофункционална ножица за нокти на домашни любимци с видима линия на кръв

Материал: пластмаса + стомана + електронни компоненти

Размер: около 14.8*4.8*2.3 см

Тегло: около 130 г

Тип батерия: бутон на батерията LR44

Приложими обекти: обща за кучета и котки

Цвят: бял/син

продуктовата носи етикет за услугата:

1*Многофункционална ножица за нокти на домашни любимци

Забележка: Не подсвечивайте цвят тъмни, черни или цветни нокти.

05 и 06 Характеристики:

--Снабдени с ултра ярък led светлина, тези ножица за нокти на куче може да ви помогне ясно да видите родословието на нокът при косенето на нокти на куче, намаляване на риска от прекомерно разрез и кървене.

Етикети: машина за бисквити домашни любимци, машина за рязане на ноктите, грижа за домашни любимци, бормашина за нокти домашни любимци, нож за нокти голям, нож за нокти възрастен домашен любимец, машина за рязане на ноктите нож за домашни любимци, пирони ПАТ нож, гвоздерезное длето, нож за коса ПАТ метал, нож за домашни любимци xaomi

Произход CN(Origin)
Материал неръждаема стомана
Тип Ножица за нокти
Тип 2 машина за подстригване на кучета
тип1 машина за подстригване на кучета

Напишете отзив

Куче Нокторезачки Пет Нокторезачки Нож Груминг Електрически Нокти Ножици Котка Куче Продукти С Led Подсветка Нокът Нокти Машинка За Подстригване

Куче Нокторезачки Пет Нокторезачки Нож Груминг Електрически Нокти Ножици Котка Куче Продукти С Led Подсветка Нокът Нокти Машинка За Подстригване

Характеристики: --Нож на машинката за домашни нокти, изработени от стомана, с висока плътност.Той е остър и здрав. --Ергономичен дизайн го прави красив и противоскользящим.Вие

Свързани продукти